– Denne gangen var det ekstra stort

Tirsdag kveld ble det 1-1 i privatlandskampen mellom England og Norge.

Norge ble redusert til ti spillere da Anja Sønstevold ble utvist i det 72. minutt på stillingen 1-0 til England, og like etterpå byttet Hege Riise inn United-duoen Vilde Bøe Risa og Maria Thorisdottir.

I det 80. minutt utlignet Frida Maanum, og Norge klarte dermed å unngå tap selv etter utvisning, og fikk med det delvis revansjert stortapet i sommerens EM, da England vant hele 8-0 mot Norge.

I den kampen slet Maria Thorisdottir tungt, og etter det hadde hun ikke vært på banen for landslaget før Norge her møtte England igjen.

I et Instagram-innlegg postet onsdag kommer det tydelig frem at dette innhoppet betydde mye for United-forsvarsspilleren, og om hvor mye hun fryktet at EM-kampen mot England skulle bli hennes siste landskamp.

Thorisdottir-teksten i sin helhet:

«Det har alltid vært stort å ta på seg landslagsdrakten og spille med flagget på brystet, men denne gangen var det ekstra stort og ekstra spesielt. Det er ingen hemmelighet at tiden etter EM er noe av det tøffeste eg har stått i som idrettsuttøver. Min største frykt var at 8 fine år på landslaget, skulle avsluttes med den verste prestasjonen mot England i EM og at eg aldri skulle få sjansen til å rette opp i det. I går fikk jeg endelig muligheten til å kunne legge de vonde minnene bak meg for godt, og ta fatt på nye! Eg elsker å spiller for Norge og eg elsker å spille med denne gjengen, dette var en deilig revanjs😭❤️🇳🇴»