maanumthorisdottir151122

– Denne gangen var det ekstra stort

Tirsdag kveld ble det 1-1 i privatlandskampen mellom England og Norge.

Norge ble redusert til ti spillere da Anja Sønstevold ble utvist i det 72. minutt på stillingen 1-0 til England, og like etterpå byttet Hege Riise inn United-duoen Vilde Bøe Risa og Maria Thorisdottir.

I det 80. minutt utlignet Frida Maanum, og Norge klarte dermed å unngå tap selv etter utvisning, og fikk med det delvis revansjert stortapet i sommerens EM, da England vant hele 8-0 mot Norge.

I den kampen slet Maria Thorisdottir tungt, og etter det hadde hun ikke vært på banen for landslaget før Norge her møtte England igjen.

I et Instagram-innlegg postet onsdag kommer det tydelig frem at dette innhoppet betydde mye for United-forsvarsspilleren, og om hvor mye hun fryktet at EM-kampen mot England skulle bli hennes siste landskamp.