Manchester United v Brighton & Hove Albion - Barclays Women's Super League

Uavgjort for England – sju United-spillere i aksjon

Maya Le Tissier fikk sin landslagsdebut da Europamester England møtte Norge til treningskamp.

Sammen med lagvenninne Ella Toone spilte hun 90 minutter og kan ta med seg mye bra fra sin første landskamp.

Forsvarsspilleren var ikke direkte involvert i Englands mål, men gjorde et godt offensivt løp som skapte rom for Chloe Kelly som slo et perfekt innlegg til Rachel Daly som headet inn 1-1.

Norge ble redusert til ti spillere med 18 minutter igjen på klokka etter at Uniteds Nikita Parris (som spilte fra start, men ble byttet ut i det 83. minutt), men klarte likevel å utlikne til 1-1 etter en kjempetabbe av keeper Ellie Roebuck. Like etter utvisningen ble Maria Thorisdottir og Vilde Bøe Risa byttet inn for Norge.

Katie Zelem og Alessia Russo kom inn fra benken for det engelske landslaget.

Adriana Leon spilte også landskamp i kveld. Det ble 56 minutter i Canadas 1-2 tap mot Brasil.

England 1-1 Norge

Privatlandskamp

Pinatar Arena, Murcia

1 min: Kampen er i gang!

2 min: Stor norsk sjanse! Haavi spilles gjennom i bakrom og går mot mål. Maya Le Tissier gjør en kjempejobb og løper opp den hurtige norske angriperen og presser Haavi til en svak avslutning.

22 min: Le Tissier i fokus igjen! Denne gangen med en minus foran. Mister ballen ved å være uoppmerksom i farlig område og mister ballen til Haavi som spiller ut til Reiten som setter ballen utenfor mål fra kloss hold. Slipper med skrekken der, Le Tissier.

33 min: MÅL! Etter en svak omgang tar England ledelsen mot spillets gang. Le Tissier kommer på et løp som åpner opp rom for Chloe Kelly til å slå inn og innlegget treffer perfekt til Rachel Daly som setter panna til og header ballen i mål fra 10 meter.

PAUSE

46 min: Katie Zelem inn for England etter pause

47 min: Nære norsk scoring. Eikeland drar seg inn i banen og sender avgårde et skudd mot lengste stolpe, men avslutningen stryker stolpen og går utenfor.

57 min: England reddes av Roebuck i det engelske buret. Keeperen gjør en strålende redning på et meget godt frispark fra Guro Reiten.

63 min: Alessia Russo kommer inn for Alex Greenwood. Et offensivt bytte av den engelske landslagssjefen.

72 min: Norge redusert til ti spillere. Anja Sønstevold blir utvist etter å ha hengt i drakta til Nikita Parris.

73 min: Maria Thorisdottir og Vilde Bøe Risa kommer inn for Norge.

80 min: Norge utlikner til 1-1 med ti spillere! Ballen slås i bakrom. Keeper kommer ut, men gjør en kjempebrøler og bommer på ballen. Maanum kan enkelt sette ballen i det åpne målet.

83 min: Nikita Parris er ferdigspilt for kvelden og erstattes av Katie Robinson.