– Den sjansen er nok borte for min del

Han trives i jobben som Wales-trener, men Ryan Giggs legger ikke skjul på at han ønsker en jobb for et klubblag en gang i fremtiden.

2012/13-sesongen var sist gang United løftet Premier League-trofeet.

Det var Sir Alex Fergusons siste sesong som trener, Robin van Persie ble toppscorer, og laget hadde fortsatt spillere som Ryan Giggs, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, og Wayne Rooney.

Nå, syv år senere, frykter Giggs at det kan ta enda flere år før United vinner Premier League igjen, skriver The Sun.

– Hver trener eller spiller som blir hentet inn sees på som den avgjørende faktoren for et nytt trofé i ligaen, men det er ikke så enkelt.

LES OGSÅ:City eller Liverpool? Nei takk!

Kan ta mange år

Giggs, som selv var med på å vinne hele 13 liga-gull i løpet av sin karriere som United-spiller, legger vekt på at det kan bli tøft for United fremover; spesielt med tanke på styrken til rivalene i Liverpool og Manchester City.

– De har ressurser, og de har spillere. Ja, Klopp brukte fire år på å vinne, men da må man huske det arbeidet han la ned i laget og den utviklingen de har hatt.

Waliseren legger ikke skjul på at han frykter det kan gå flere år før United vinner ligaen neste gang, og trekker frem Liverpool sine 30 år uten ligagull som et eksempel.

– Selvfølgelig er jeg bekymret for at United kan følge i det sporet, 100%. Det kan gå 15, 20 år før du vet det; spesielt hvis Klopp og Guardiola fortsetter.

FRYKTER RIVALENE: Giggs frykter at Jürgen Klopp og hans mannskap i Liverpool kommer til å vinne Premier League før United.

– Jeg var ikke klar

Den tidligere United-vingen leder Wales gjennom EM til sommeren, og til tross for at han kunne tenke seg å lede et klubblag, er ikke dette noe som kommer umiddelbart.

Etter sparkingen av David Moyes, ble Giggs ansatt som midlertidig manager, og han legger ikke skjul på at United-jobben var en han ønsket seg.

– Jeg ville ha jobben etter de fire kampene, men jeg var ikke klar. Etter Louis (van Gaal) var jeg klar, men da var jeg ikke i tankene eller planene til klubben for å kunne overta. Jeg er enda mer klar nå, men nå er nok sjansen helt borte for min del.

– Jeg har jo vært treneren til Manchester United, og ja, okei, det var bare fire kamper, og jeg ser ikke for meg at det kommer igjen. Det er en fantastisk jobb, men det er ikke sånn at jeg er desperat etter å være treneren til Manchester United.