– Den beste sjansen jeg har tatt i mitt liv

United-kapteinen gleder seg til tøffere motstand den kommende sesongen.

Alex Greenwood ledet som kaptein United til opprykk i den første sesongen etter at United begynte med kvinnelaget igjen, og dermed venter det en rekke store kamper neste sesong.

Det ser Greenwood frem til –hun gleder seg til kamper som for eksempel Manchester-derbyet.

– Jeg kan ikke vente til neste sesong, sier kapteinen.

– Det kommer til å bli veldig spennende neste sesong å kunne si at det er Arsenal denne uka, Chelsea i midtuka og et Manchester-derby rett rundt hjørnet.

 

Manchester-derbyet blir nok også spesielt for nysignering Abbie McManus som nylig gikk fra City til United, men først venter det andre store oppgaver for begge to, siden de er i Englands VM-tropp.

Det var kanskje ikke så selvsagt at Alex Greenwood skulle bli tatt ut etter å ha spilt hele sesongen på nivå to, etter å ha tatt et steg ned fra toppdivisjonsspill, men hun er likevel glad for at hun tok den sjansen.

– Jeg visste at det var en risiko, men det er den beste sjansen jeg har tatt i hele mitt liv. Jeg absolutt elsker klubben jeg spiller for, og [overgangen] har betalt seg, for se hvor jeg er nå.

ANNONSE: Du kan se Greenwood og de andre United-kvinnene i Oslo 31. juli. Kjøp billetter her.

– Jeg var aldri sikker på min plass på laget, men alt du kan gjøre er å konsentrere deg om deg selv. Jeg visste at hvis jeg jobbet med alt jeg trengte å jobbe med, og presterte i kamper, så ville jeg meg selv best mulig sjanse.

Englands første VM-kamp spilles mot Skottland søndag 9. juni. Der spiller Greenwood og McManus potensielt mot både Kirsty Smith og Lizzie Arnot.

Nysignering Jackie Groenen er den femte og siste United-spilleren i årets VM – les mer om den spennende nederlenderen her.