De utlånte

Zoran Tosic med scoring og målgivende pasning.

Matt James spilte hele kampen for Preston North End mot Reading, men det ble ingen hyggelig opplevelse for unggutten. Preston tapte hele 4-1 og endte med det på 17. plass i Championship. James kunne scoret etter 35 minutter spilt, men volleyen gikk rett på keeper. Han scoret dermed to mål på 17 kamper fra start i årets sesong.

I sin 15. kamp for sesongen måtte Tom Heaton plukke to baller ut av nettet da Wycombe Wanderers tapte 2-0 mot Leyton Orient. Heaton kunne ikke gjøre mye med scoringene, men hadde en strålende redning da Adam Chambers ble spilt alene gjennom. Wycombe må nå ta den tunge turen ned en divisjon og må belage seg på League Two spill neste år.

Ben Amos fikk ikke spilletid under Moldes 1-1-kamp mot bunnlaget Hønefoss. Engelskmannen har spilt i alle ligakampene før helgens kamp, men ble denne gang erstattet av Jan Kjell Larsen. Dermed står han fortsatt med 16 innslupne mål på åtte kamper.

Daniel Drinkwater spilte hele kampen da Huddersfield Town tok en dramatisk 2-1-seier på overtid mot Colchester. Den utlånte United-spilleren scoret ikke, men markerte seg etter et drøyt kvarter da han åpnet Colchesters forsvar med en smart pasning. Drinkwater har spilt 32 kamper, hvorav 26 fra start, for laget som ligger på 6. plass én runde før slutt. Det er hele ti poeng ned til sjuendeplassen og Huddersfield skal dermed spille playoff om opprykk til Championship.

Zoran Tosic sendte FC Köln i ledelsen mot SC Freiburg, men det endte likevel 2-2 på RheinEnergieStadion. Tosic scoret etter kun ni minutter med en fin avslutning. Serberen fikk ballen på høyresiden av 16-meteren, tok den med seg forbi to motstandere og satte ballen rolig i motsatt hjørne. Han fikk også målgivende på den andre scoringen da corneren hans fant Sebastien Freis som utliknet Freiburgs ledelse.