Smalling uheldig – igjen

DE UTLÅNTE: Chris Smalling er ønsket i Roma på permanent basis, men legger en uheldig uke bak seg.

Her er vår oversikt over hvordan det har gått med de utlånte denne helga.

Roma 2-1 Milan

Mot Borussia Mönchengladbach ble Chris Smalling offeret for en dommertabbe da tyskeren fikk straffespark, selv om ballen traff hodet til Smalling, ikke armen.

Denne helgen var den engelske stopperen nok en gang uheldig i storoppgjøret mot Milan i den italienske hovedstaden.

På stillingen 1-0 til hjemmelaget gikk et skudd fra Theo Hernandez i mål via beinet til Smalling.

Baklengsmålet ble imidlertid ikke avgjørende. Fire minutter senere sendte Nicolo Zaniolo hjemmelaget i ledelsen igjen og 2-1 ble også sluttresultatet.

Smalling har spilt seg til fast plass i Roma-forsvaret, og ifølge rapportene ønsker den italienske klubben å hente 29-åringen på fast basis.

West Ham United 1-1 Sheffield United

Dean Henderson og Sheffield United fikk en stor opptur sist etter å ha slått Arsenal.

Her ble det et nytt sterkt bortepoeng.

Henderson spilte godt igjen for Blades, ut fra det vi har lest om kampen hittil.

Sheffield United har fortsatt ikke tapt en eneste bortekamp i ligaen denne sesongen – de står med 1-4-0 etter fem bortekamper. I skrivende stund har bare Liverpool, City og Chelsea plukket flere bortepoeng.

Dette er ikke tilfeldig: de har nemlig ikke tapt på bortebane i ligaen siden januar.

1-1: Dean Henderson viser frem sluttresultatet for united.nos lesere.

Livingston 0-0 Heart of Midlothian

Da Livingston fikk en mann utvist i det 49. minutt, ville nok de fleste Hearts-fans hatt forhåpninger om en seier, men målet kom aldri.

Joel Pereira stod i mål for Hearts, og spilte en rolle i utvisningen – men ikke på en god måte! Først fikk han ikke skikkelig tak i en ball, før han tilsynelatende holdt en Livingston-spiller igjen ulovlig, men uten å få straffespark imot. Kaptein Berra fikk tak i ballen, men ble grisetaklet av en Livingston-spiller (som da ble sendt i dusjen).

Pereira virker ellers å ha hatt en ganske ordinær kamp.

Hearts ligger på en litt skuffende 9. plass hittil denne sesongen.

HOLDT NULLEN: Joel Pereira:

Burton Albion 0-0 Blackpool

Kieran O’Hara stod som vanlig i mål for Burton Albion, og han holdt nullen mot Blackpool.

Som i Hearts-kampen fikk motstanderen et rødt kort nokså tidlig i andreomgangen – her var det litt senere, i det 58. minutt – men uten at en klarte å sikre seg seieren.

O’Hara virker ikke å ha hatt en veldig travel dag i buret.

Burton ligger på en 13. plass, rett under midten, men har spilt færre kamper enn de fleste lagene foran seg.

HOLDT NULLEN: Kieran O’Hara.

Stevenage 1-0 Morecambe

En ekstremt viktig kamp mellom de to lagene helt nederst på tabellen. George Tanner var banens beste for Morecambe sist, og startet selvsagt igjen.

Det ble tap i bunnoppgjøret etter en ganske sen scoring av hjemmelaget.

Morecambe er dermed nå helt nederst på nivå fire. De blir tippet ned til non-league bortimot hver sesong, og det er ikke utenkelig at dette er sesongen hvor nedrykket omsider kommer.

Mandag sa Jim Bentley, Morecambe-manageren, opp jobben. Dermed blir situasjonen straks litt mer usikker for George Tanner, som har vært helt fast under Bentley.

NEDERST: George Tanner og Morecambe.

Andre:

• Aidan Barlow kom ikke på banen i Tromsøs viktige 4-2-seier mot Ranheim.
  • Alexis Sánchez er skadet, og kunne ikke være med i Inters kamp mot Parma.
  • Ethan Hamilton er suspendert etter det tidlige røde kortet sist, og var dermed ikke med da Southend tapte 1-3 mot Ipswich i Sol Campbells første kamp på sidelinjen som Southend-sjef.
  • Tranmeres kamp mot Doncaster ble utsatt, så det ble ikke noe spilletid for Cameron Borthwick-Jackson. Det samme skjedde også med FA Trophy-kampen mellom Alex Fojticeks Stalybridge Celtic og South Shields.