Ble truffet i ansiktet – dommeren pekte på straffemerket

DE UTLÅNTE: Mareritt for Ethan Hamilton, mens Chris Smalling ble rammet av dommerfeil.

Tre utlånte United-spillere var i aksjon tirsdag kveld, og to av dem utmerket seg –den ene på en god måte, den andre på en forferdelig måte, og torsdag havnet også Chris Smalling i hovedrollen i sin midtukekamp.

Roma 1-1 Borussia Mönchengladbach

Roma så ut til å vinne 1-0, etter blant annet godt spill av Chris Smalling igjen, før engelskmannen ble rammet av en stygg dommerfeil.

En ball traff ham i ansiktet, og dommeren endte opp med å dømme straffespark, og Mönchengladbach benyttet muligheten til å utligne.

Dommerne innrømmet etterpå at det var en feil, uten at det hjalp Smalling & co noe særlig.

Roma topper fortsatt gruppa si, men det ville vært mindre jevnt om de bare hadde fått de to ekstra poengene de fortjente her.

CHRIS SMALLING: Spilte godt, men det hjalp ikke.

Southend United 1-7 Doncaster Rovers

Southend viste oppløftende takter i helga, og Doncaster hadde ikke vunnet på bortebane hittil denne sesongen, men kampen skulle bli et mareritt for Ethan Hamilton & co.

De spilte fremfor sin nye manager, Sol Campbell, som satt på tribunen. Og etter bare noen minutter gikk det helt galt. Hamilton ble vist det røde kortet i kampens sjette minutt for en stygg takling, og måtte i garderoben.

Nå tok jo Southend ledelsen noen minutter etterpå likevel, men Doncaster snudde kampen før pause. Etter noen minutter av andreomgangen gikk alt galt igjen for Southend. Først scoret bortelaget i det 52. minutt, og så fikk Shrimpers sitt andre røde kort minuttet etterpå. På slutten raknet det, og Southend tapte til slutt 1-7 – det siste målet passende nok et selvmål, i en kamp som var et eneste stort selvmål for Southends del.

Hamilton har gjort det greit i Southend etter forholdene, men hans nye sjef er neppe særlig imponert over den situasjonen Hamilton satte lagkameratene i her, og han må også klare seg uten United-spilleren i noen kamper.

PS. Sol Campbell har for øvrig med seg United-helten Andy Cole i trenerteamet. Les mer om det her.

NEPPE IMPONERT AV HAMILTON: Sol Campbell.

Burton Albion 1-0 Wimbledon

Wimbledon hadde vunnet tre kamper på rad, men Burton Albion vant 1-0 hjemme mot London-laget tirsdag kveld.

Kieran O’Hara stod som vanlig i mål for Burton, og han er nok fornøyd med å ha holdt nullen, men denne gangen skal han nok ikke ha altfor mye av æren.

– Jeg tror ikke Kieran O’Hara måtte gjøre en eneste redning i dag, sa Burton-boss Nigel Clough etter kampen.

HOLDT NULLEN PÅ ROLIG KVELD: Kieran O’Hara.

Morecambe 0-2 Forest Green Rovers

Det ble en opptur i helga med en overraskende borteseier, men hjemme på Globe Arena går det galt gang på gang for Morecambe.

De har ikke vunnet noen av de åtte ligakampene de har spilt på hjemmebane denne sesongen.

George Tanner spilte hele hjemmetapet mot Forest Green, og høyrebacken ble også kåret til hjemmelagets bestemann.

Andre:

• Cameron Borthwick-Jackson kan vel egentlig være fornøyd med at han ikke kom innpå da Tranmere tapte 0-5 borte mot Sunderland på Stadium of Light.
  • Alexis Sánchez’ Inter spiller hjemme mot Dortmund onsdag kveld, men det blir uten Sánchez. Han er nemlig skadet.
  • Chris Smalling og Roma spiller torsdag kveld hjemme mot Borussia Mönchengladbach i Europa League. Roma leder gruppa etter to kamper, og vil ha et kjempeutgangspunkt med seier der.
  • Resten er ikke i aksjon denne midtuka.