– De må få fortsette

Bryan Robson ser gjerne at Ryan Giggs, Nicky Butt og Paul Scholes får fortsette i United selv ved ny manager.

Den tidligere midtbanespilleren og United-legende Bryan Robson har snakket med MUTV om hva han tenker om managersituasjonen foran neste sesong. Akkurat nå er det Ryan Giggs som er midlertidig manager mens Paul Scholes, Nicky Butt og Phil Neville er trenere i klubben, altså en del av The Class of 92 og det er en gjeng Robson gjerne vil se videre i klubben uavhengig av hvem som blir ny manager.

– Jeg tror de kommer til å bli skuffet hvis de ikke får fortsette i en eller annen rolle i United, siden de er en sånn del av klubben, sier Robson.

Det er Louis van Gaal som er den største favoritten til å ta over Manchester United i sommer og Robson mener klubben ikke bør gi like stor handlingsfrihet til Van Gaal som David Moyes fikk. David Moyes kvittet seg med store deler av det gamle støtteapparatet ved hans ankomst og inn kom hans egne folk.

– Jeg har lest at Van Gaal vil hente inn en ny keepertrener, fysioterapeut og (Patrick) Kluivert som sin assistent.

– Hvis du tenker å hente alle disse folkene inn må du være sikker på at er en riktig avgjørelse slik at du ikke gir de for mye makt.

– Det er nå opp til styret å fortelle at «du kan gjøre hva du vil her, men det er absolutt restriksjoner på denne delen av klubben, avslutter Robson.