De Gea om Rangnick: – Hvert øyeblikk med ham er intenst

Ralf Rangnick kommer til United med rykte på seg for å være en mann som krever høyt press og mye energi fra sine spillere. Det virker også å gjelde keeperne i stallen.

Sisteskanse David de Gea sier nemlig at det går unna under tyskerens treningsøkter.

– Vi har selvfølgelig trent hardt. Hver eneste treningsøkt er intens. Hvert øyeblikk med ham (Rangnick) er intenst, sier spanjolen til MUTV.

Nå håper burvokteren at treningsøktene gir gode resultater på sikt.

– Du må bare gi 100 prosent hver gang, i trening og under kamp. La oss se hva det blir ut av det. Dette er bare begynnelsen, det har ikke gått mer enn et par uker, så la oss se hva fremtiden bringer, sier De Gea og fortsetter:

– Laget trener med energi, med høy fart og det må vi vise i de store kampene.

ralftr
INSTRUKTØR: Ralf Rangnick har fått noen uker til å sette sitt preg på United-garderoben.

På kort sikt har United i alle fall snurpet igjen sekken bakover på banen. De Gea har holdt nullen fire ganger på 16 ligakamper denne sesongen, og to av dem har kommet i løpet av Rangnicks to Premier League-kamper.

Nå håper Uniteds spanske nummer én at trenden Rangnicks mannskap har startet etter kampene mot Crystal Palace og Norwich fortsetter i tiden som kommer.

– Ja, det viktigste for oss er å holde nullen. Slipper vi inn færre mål, har vi spillere der fremme som kan score mål og vinne kamper for oss.

FACEBOOK