BAKU, AZERBAIJAN - OCTOBER 10: Matteo Darmian of Italy #4 celebrates after scoring the third goal during the UEFA Euro 2016 qualifying football match between Azerbaijan and Italy at Olympic Stadium on October 10, 2015 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Darmian sendte Italia til EM

Matteo Darmian scoret da Italia sikret EM-billett. Nederland med Memphis og Blind vant, mens Fellaini så Belgia rundspille Andorra fra benken.

Etter at Mata og De Geas Spania sikret avansement og England vant fredag kveld, skal flere United-spillere i aksjon lørdag.

Nederland med Daley Blind og Memphis Depay møtte Kasakhstan og Italia med Matteo Darmian møtte Aserbajdsjan 18:00, mens Marouane Fellaini og Belgia møter Andorra 20:45.

Live-dekning er nedenfor.

Oppsummering

• Kasakhstan 1-2 Nederland: Både Daley Blind og Memphis Depay startet da Nederland tok tre viktige poeng. Blind var tilbake i ankerrollen på midten, mens Memphis startet på vingen. Memphis hadde noen gode innlegg, men de ble satt i skyggen av hans bom alene med keeper etter en halvtime. Heldigvis for Memphis scoret Wijnaldum få minutter senere. Kampen endte til slutt 2-1 uten at verken Blind eller Memphis var delaktig i målene til Nederland.
  • Aserbajdsjan 1-3 Italia: Matteo Darmian har spilt venstreback de siste kampene for United, men for Italia var han å se på høyrebacken. Med seier ville Italia sikre avansement til EM og det tok ikke mer enn 10 minutter før de var i ledelsen. På stillingen 2-1 snappet Darmian opp ballen på 30-meters hold før han sendte avgårde et flott skudd like utenfor 16-meteren. Etter 90 minutter kunne Italia slippe jubelen løs etter å ha sikret EM-plassen! Målet til backen finner du lenger ned på siden.
  • Andorra 1-4 Belgia: Det har ikke blitt mer enn to starter på Marouane Fellaini for United denne sesongen så langt. For Belgia ble det heller ikke en plass i startoppstillingen denne gang. Den store belgieren ble sittende på benken hele kampen og så Belgia vinne 4-1. Dette sikret EM-plassen til Belgia som ligger på 1.plass i gruppe B.

LIVE

22:36: Det er slutt i Andorra, og Belgia vinner 4-1. Marouane Fellaini så hele kampen fra benken.

22:07: MÅL, Belgia scorer igjen, 4-1! Depoitre scorer i sin landslagsdebut. Fellaini er fortsatt på benken.

21:59: MÅL, Hazard gjør 3-1! Belgia får også straffe, 5 minutter etter Andorra. Eden Hazard gjør ingen feil og scorer en klassisk Hazard-straffe midt i mål.

21:54: MÅL, Andorra reduserer, 2-1! Vertonghen lager straffe og Andorras Lima gjør ingen feil fra 11 meter.

21:47: 2.omgang er i gang i Andorra. Marouane Fellaini er fortsatt på benken.

21:33: Pause i Andorra! Belgia leder 2-0 uten Marouane Fellaini som sitter på benken.

21:28: MÅL, De Bruyne dobler for Belgia, 2-0! Like før pause får Belgia frispark i god posisjon. Kevin De Bruyne prøver seg og ballen går inn via stolpen.

21:05: MÅL, Belgia tar ledelsen, 1-0! Romas midtbane Radja Nainggolan med et skudd fra distanse gir Belgia ledelsen etter 20 minutter.

20:45: Belgias kamp mot Andorra er i gang!

19:54: Kampen er ferdig for Memphis og Blind. En seier Nederland sårt trenger for å komme seg til EM i Frankrike!

19:53: MÅL, Kasakhstan reduserer, 2-1! Kasakhstan scorer like før slutt, men det blir ikke noe mer enn et trøstemål.

19:50: Det er slutt i Baku! Darmian scoret kampens siste, og Italia er klare for EM i Frankrike!

19:37: Blind tar over kapteinsbindet da Sneijder takker for seg. Nederland leder 2-0 med 10 minutter igjen på klokka.

19:33: Belgia har sitt lag klart: Mignolet, Meunier, Alderweireld, Vertonghen, J. Lukaku, Witsel, Nainggolan, De Bruyne, Hazard, Mertens, Depoitre. Uniteds Marouane Fellaini befinner seg på benken.

19:21: MÅL, DARMIAN SCORER! 3-1! United-backen snapper opp ballen og fyrer av et skudd fra 25-meters hold. Avslutningen går til side for Aserbajdsjans keeper som må se seg slått. Dette var nok spikeren i kista!

19:08: MÅL, Nederland dobler ledelsen, 2-0! Etter et fint nederlandsk angrep, setter Wesley Sneijder prikken over i’en med en nydelig avslutning.

19:03: Kampene sparkes i gang igjen!

18:48: Pause i Nederland – Kasakhstan på stillingen 1-0. Siste som skjedde i omgangen var at Memphis slo et godt innlegg, men Ghazi fikk ikke et ordentlig treff på ballen.

18:46: Pause i Italia – Aserbajdsjan på stillingen 2-1.

18:43: MÅL, Italia tar ledelsen nok engang, 2-1! Candreva kommer alene med keeper, men istedenfor å sette den selv, serverer han El Shaarawy på blank kasse. Italia går til garderoben med ledelsen!

18:34: MÅL, Nederland tar ledelsen, 1-0! Newcastle-spiller Wijnaldum gir Nederland ledelsen, og Depay kan puste litt lettere etter missen noen minutter tidligere.

18:33: MÅL, Aserbajdsjan med utligning, 1-1! Klønete forsvarsspill fra Chiellini gjør at lagene er like langt etter en halvtime spilt.

18:30: Uniteds nederlandske duo med godt samarbeid, men Memphis bommer alene med keeper. Blind sender vingen igjennom, men Memphis’ forsøk blir reddet. Der skulle det stått 1-0 Memphis!

18:12: MÅL, Italia tar ledelsen, 1-0! Grusomt forsvarspill av Aserbajdsjan lar Éder komme alene med keeper. Italieneren gjør ingen feil, og sender Italia et steg nærmere EM.

18:07: Memphis nære på å servere El Ghazi. Flott innlegg fra United-vingen, men Ghazi bommer på headingen.

18:05: Kampen er knappe fem minutter gammel før Blind får et gult kort. Blind spiller i ankerrollen på midten i dag.

18:00: Begge kampene er sparket i gang!

17:05: Vinner Italia i dag er de sikret EM-plass. Laget de stiller er som følger: Buffon, Darmian, Bonucci, Chiellini, De Sciglio, Candreva, Verratti, Parolo, El Shaarawy, Pellè, Éder.

17:00: Nederland stiller med følgende lag: Cillessen, Tete, Bruma, Van Dijk, Riedewald, Wijnaldum, Blind, Sneijder, El Ghazi, Huntelaar, Memphis