– Dalot møtte «mirakeldoktor» i Kina

Så er spørsmålet om det hjelper.

Diogo Dalot har ikke spilt en tellende kamp for United denne sesongen, og den forrige offisielle uttalelsen om situasjonen var at han i alle fall ikke var klar igjen for spill før etter landslagspausen.

Det hadde også vært ok, siden United sliter med skade og usikkerhet både på Luke Shaw og Aaron Wan-Bissaka.

Les også: Disse er skadet eller usikre akkurat nå

Nå er det imidlertid grunn til å stille spørsmål ved om Dalot er klar igjen.

Til behandling

Ifølge nyhetsbyrået AFP har den unge portugiseren nemlig nå vært ti dager i Kina, hos klubben Shanghai SIPG, der han har blitt behandlet av lagets fysioterapeut Eduardo Santos – en mann som tidligere er blitt omtalt som en mirakeldoktor. Han ble gitt denne betegnelsen etter at han i 2015 fikk David Luiz frisk fra en hamstringskade etter bare et par dager.

Eliaquim Mangala, Mousa Dembele og Radamel Falcao har alle søkt hjelp hos den brasilianske fysioterapeuten de siste årene, men selv avviser han alt snakk om «mirakler».

– Resultatene mine er veldig, veldig gode, men dette er vitenskap.

Ute siden Milan-kampen

Dalot startet i Uniteds siste kamp forrige sesong, 0-2-tapet hjemme for Cardiff, og fikk totalt 16 Premier League-kamper under José Mourinho og Ole Gunnar Solskjær. Han spilte også for Portugal i U20-VM rett etter sesongslutt, og var også med for fullt i sommerkampene.

UTE AV SPILL: Så er spørsmålet om det er dårlig nytt at Diogo Dalot må besøke en ekspert på hamstringskader eller om det faktisk kan fikse problemet også på kort sikt.

Høyrebacken var faktisk på banen i samtlige treningskamper frem til og med AC Milan-kampen 3. august, men etterpå har han altså ikke vært å se.

Det store spørsmålet må nå være om det er godt nytt at Dalot måtte til Kina eller om det faktisk er dårlig nytt med tanke på spill den nærmeste tiden.