– Chicharito ville scoret 20 for oss

Ønsker José Mourinho å hente tilbake mexicaneren?

Javier «Chicharito» Hernández kom til Manchester United sommeren 2010 og ble umiddelbart en suksess som reservespiss bak Wayne Rooney. Sammenligningene med Ole Gunnar Solskjær kom allerede første sesongen.

De påfølgende årene fikk han det imidlertid tøffere og tøffere, og for knapt to år siden gikk han til Bayer Leverkusen permanent. Der har han scoret rikelig med mål, og José Mourinho antyder at han ønsker mexicaneren tilbake til United.

– 20 mål. Enkelt!

– Jeg kan gi dere et eksempel: Med tanke på måten vi spiller på Old Trafford og dominerer motstanderne og hvordan vi spiller i boksen, ville Chicharito enkelt ha scoret 20 mål, selv om han hade kommet fra benken de siste 10-20 minuttene. Han ville ha scoret 20 mål, sa José Mourinho fredag.

Javier Hernández.

Effektiviteten foran mål har vært et gjennomgående problem for United hele denne sesongen. Poeng etter poeng har gått tapt som følge av altfor store sjanser sløst. Mourinho antyder at han ikke har nok gode avsluttere.

– Vi har noen spillere som enkelt og greit ikke kommer overens med ballen. De er gode og kreative spillere, de kan skape, men de er bare ikke kliniske, sier Mourinho.

– Kjøper kanskje spiss

På spørsmål om han kommer til å kjøpe en erfaren spiss i sommer, svarte han:

– Jeg kan ikke kjøpe en mer erfaren spiss enn Zlatan, sant? Vi har Marcus, og vi tror på ham, det er ikke tvil om det. Kommer vi til å kjøpe en spiss? Kanskje…

Ønsker du å se Chicharito tilbake i United?