Pinlig U23-tap etter sjokkåpning

United tok tidlig juleferie og lå under 0-2 da det var spilt 150 sekunder mot Chelsea i London. Det hele endte med et stygt 1-6-tap.

Førstelagsaktuelle Facundo Pellistri var i startoppstillingen sammen med andre kjente navn som Teden Mengi, Ethan Laird og Hannibal Mejbri, men ligaleder Chelsea var utvilsomt det sterkeste laget og vant til slutt 6-1.

Scoringen til innbytter Joe Hugill, som spilte sin andre kamp på to dager, ble en fattig trøst.

Nederlaget er naturligvis ille for U23-laget, men det hører med til historien at Neil Wood forsøkte seg med en fembackslinje mot et sterkt Chelsea-lag.

Flere av baklengsmålene kom etter manglende besluttsomhet i United-forsvaret.

Allerede etter 56 sekunder sendte Marcel Lewis hjemmelaget i ledelsen. Snaue to minutter senere hadde 16-årige Jude Soonsup-Bell doblet ledelsen. Det tok en god halvtime før United våknet, men i stedet for en redusering la Tino Anjorin på til 3-0 før pause.

SCORET: Joe Hugill scoret Uniteds mål mot Chelsea.

Svenske Anthony Elanga og Mejbri hadde noen halvsjanser, men United klarte aldri å gi Chelsea skikkelig kamp om poengene.

I andre omgang scoret Chelsea ytterligere tre ganger, før Hugill reduserte like før slutt. Venstreback Alvaro Fernández Carreras var nest sist på ballen.

Manchester United tar juleferie midt på tabellen i U23-serien, mens Chelsea befestet sin posisjon på toppen.

Neste U23-kamp spilles først 18. januar.

Chelsea 6-1 (3-0) Manchester United

Premier League 2
Kingsmeadow

Mål: 1-0 Marcel Lewis (1), 2-0 Jude Soonsup-Bell (3), 3-0 Tino Anjorin (34), 4-0 Anjorin (51), 5-0 Lewis (68), 6-0 Charlie Brown (72), 6-1 Joe Hugill (84).

United: Paul Woolston, Arnau Puigmal, Ethan Laird, Teden Mengi, Will Fish, Alvaro Fernández Carreras, Ethan Galbraith (Mark Helm 69), Hannibal Mejbri, Shola Shoretire, Facundo Pellistri (Joe Hugill 65), Anthony Elanga.
Uben. innbyttere: Ondrej Mastny, Reece Devine, Charlie McCann.