Skjer det noe i 68. minutt?

Misnøyen med Uniteds eiere, den amerikanske Glazers-familien, har vært der helt siden de tok full kontroll over klubben i 2005.

Green & Gold-kampanjen er kjent, men med Sir Alex Ferguson ved roret sørget gode resultater for å stilne en del av uroen.

Ettersom resultatene de siste årene har vært stabilt svake har imidlertid flere og flere rettet pekefingeren mot eierne og deres styring av United.

De siste ukene har det vært høylytte protester på Old Trafford, og nå kan det være duket for mer.

LES OGSÅ: Kommentar: Budskapet var vanskelig å misforstå

Forrige helg ble det forsøkt å starte en protestaksjon på sosiale medier, hvor målet opprinnelig var at supportere skulle forlate Old Trafford etter 58 minutter.

Nå er selve aksjonsformen endret noe.

SLIK SÅ DET UT I 2010: Det har vært flere protestaksjoner mot Glazers-familien, men foreløpig uten at det ført til voldsomme endringer.

Det var flere som raskt ytret sin misnøye med at man skulle bruke 58. minutt av det som også er en kamp til minne for alle de som døde under München-ulykken i 1958, og det ga gjennomslag.

Nå ønskes det at man applauderer i 58. minutt – for å hedre de som døde så altfor unge i ulykken, men så ønskes det at man forlater banen i 68. minutt.

Uniteds største, uavhengige supporterorganisasjon, MUST, har skrevet om den mulige protesten til sine medlemmer.

– På lørdag er det et forslag til en protest under Wolverhampton-kampen, som har blitt delt på sosiale medier og som også er omtalt i pressen.

– Supportere bes (ifølge protestaksjonen) om å vise respekt for München-ulykken ved å applaudere i 58. minutt, men så å forlate Old Trafford i 68. minutt. Da kan man dra til München-minnemerket, puben, hjem eller hvor man vil, står det.

MUST har altså ikke tatt stilling til aksjonen, men har valgt å varsle sine medlemmer om den mulige protestaksjonen.