United uheldige mot Durham

Manchester United kan neppe tro at denne kampen endte uavgjort.

Uniteds kvinnelag hadde vunnet alle sine tre ligakamper før søndagens oppgjør mot Durham.

Målforskjell på de tre kampene: 20-0.

Da var det kanskje ikke så rart at United gikk inn i søndagens kamp mot Durham som store favoritter, selv om Durham ikke hadde tapt noen av de to kampene de har spilt.

Dessverre ble ikke kvinnelagets oppgjør mot Durham vist på MUTV.

Manchester United – Durham 0-0

Leigh Sports Village, FA Womans Championship 

Casey Stones United-lag har som nevnt regelrett herjet i sine tellende kamper så langt denne sesongen, og det var forventet nok en god forestilling fra kvinnene på søndag.

Det fikk de fremmøtte også servert, til tross for at ingen av lagene klarte å gjøre mål.

United gikk, som ventet, ut i angrep fra første spark på ballen. Både Lauren James og Ella Toone var nære scoringer i kampens første omgang, men Reid i målet Durham skal ha hatt en svært god dag på jobben – og stoppet det som kom hennes vei.

Uniteds sisteskanse, Chamberlain, ville ikke være noe dårligere og vartet opp med flere gode redninger i den første omgangen.

Rapportene forteller oss at United var det dominerende laget før hvilen, men at effektiviteten foran mål kunne vært langt bedre.

Etter en drøy times spilt så det endelig ut til at United ville få hull på byllen.

United fikk tildelt et straffespark, som vanligvis treffsikre Katie Zelem fikk ansvaret for å ekspedere i mål.

Dessverre var altså Durhams sisteskanse i det vanskelige humøret i dag, og fikk så vidt fingertuppene på straffesparket til Zelem.

Emma Galton kom inn for United etter 56 minutter, men bare kvarteret senere ble Galton utsatt for en stygg takling, og måtte bæres av banen på båre.

Dette resulterte i hele ti minutters overtid i oppgjøret, men til tross for tre enorme muligheter på overtiden ble det altså ikke scoret noen mål denne søndagen.

Spørsmålet er om Casey Stone føler dette er ett viktig poeng, eller to tapte poeng. Uansett er United fortsatt ubeseiret i FA Womans Championship – og okkuperer fortsatt førsteplassen på tabellen. 

Den plassen kan de miste senere i dag, om Lewes Woman slår Charlton på bortebane.

Manchester United: Chamberlain; Harris, A. Turner, M. Turner, Greenwood (c); Zelem, Toone, James; Hanson, Arnot (Galton 56, Smith 72), Sigsworth (Devlin 69).
Innbyttere: Bentley, Salmon, Galton, Hartley, Devlin, Roberts, Smith.