Gammelt, men godt: Henrikh Mkhitaryan.

Mkhitaryan-dobbel

Noen timer etter at Michael Carrick ble hyllet i sin testimonial på Old Trafford foran 70.000 tilskuere, vant Armenia sin landskamp mot Saint Kitts og Nevis 5-0.

Mkhitaryan noterte seg for to av scoringene, det andre og tredje, med ti minutters mellomrom i første omgang. I pausen ble United-spilleren byttet ut.

Samtidig ble Eric Bailly byttet inn i pausen for et Elfenbeinskysten som var i ferd med å bli knust av Nederland i Amsterdam. Halvveis var stillingen 3-0 til de oransje som – uten at Bailly kunne gjøre verken fra eller til, puttet ytterligere to i 2. andre omgang. Dermed endte det altså med utklassingssifrene 5-0.

Ajax-forsvarer Joël Veltman scoret sine to første landslagsmål før pause, mens Arjen Robben, Davy Klaassen og Vincent Janssen sto for de øvrige målene.

Daley Blind spilte hele kampen som venstreback for hjemmelaget, men var ikke involvert i noen av målene.

Fredag spiller Nederland VM-kvalifiseringskamp mot Luxembourg. Armenia møter på sin side Montenegro på bortebane.