Da snakker vi selvsagt utelukkende om United-blått.

Uniteds røde drakt er nydelig, det ser alle.

De hvite bortedraktene er heller ikke å forakte.

Likevel er det vanskelig å slå de blå bortedraktene. Ikke bare tar de seg bra ut, men de har også vist seg å være særdeles motstandyktige.

Til nå har de vært i bruk fire ganger – tre i ligaen og én før sesongstarten. Det har ført til 7 av 9 poeng, pluss straffeseier over Internazionale under sommeroppkjøringen i USA.

Kampene i blått 2014/15:

Inter  – United 0-0, 3-5 etter straffer
United var best gjennom 90 minutter, men maktet ikke å avgjøre tross 3-4 store sjanser. Young, Chicharito, Cleverley, Kagawa og Fletcher scoret imidlertid fra 11-metersmerket.

Sunderland – United 1-1
Juan Mata ga United ledelsen, men i en middels forestilling måtte man til slutt ta til takke med ett poeng.

Arsenal – United 1-2
Hjemmelaget kjørte kampen lenge, men det var likevel United som scoret mest. Etter hvert kom laget til store sjanser til at det burde ha stått 3-0 før Arsenal skapte litt spenning på overtid.

Southampton – United 1-2
United med sesongverste i perioder, men effektiviteten var god nok til å sikre Premier League-seier nummer fem på rappen.

Til nå i sesongen har altså United med blå drakter vist seg som en uovervinnelig kombinasjon. Så får vi se hvor lenge det holder. Neste klubb som trolig må belage seg på å møte den blå kraften, er Stoke. De tar imot på Britannia på nyårets første dag.