JOHNSTONE: Holdt nullen søndag.

– Banens beste i debuten

DE UTLÅNTE: Noen vant, noen tapte, mens noen spilte uavgjort.

Mens Manchester United vant 4-0 over Reading i FA-cupens tredje runde lørdag, var andre United-spillere i aksjon for sine respektive klubber de er på utlånt i.

Cameron Borthwick-Jackson var ikke i Wolverhamptons tropp som slo Stoke 2-0 i FA-cupen, og Guillermo Varelas Frankfurt har vinterpause i Tyskland.

United.no oppsummerer her hvordan det gikk med de som var i aksjon.

Real Madrid 5–0 Granada (Andreas Pereira)pereira-650-x-358

Det skulle bli en stor aften for Andreas Pereira som spilte sin første kamp mot Real Madrid noen sinne lørdag kveld.

Pereira har spilt samtlige ligakamper for Granada siden han ankom i august, og har scoret ett mål.

Bortsett fra et skuddforsøk fra utenfor 16-meteren etter 20 minutter spilt, noterte brasilianeren seg for lite.

Madrid-laget holdt lekestue og Isco (2), Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, og Casemiro sørget for en blytung aften for Granada, som bare ligger to poeng over sisteplass Osasuna – som har én kamp mer spilt.

Granada møter Osasuna i ligaen neste søndag.

Sunderland (Adnan Januzaj) 0–0 Burnley

adnan januzaj sunderland tottenham

Uniteds Adnan Januzaj spilte hele kampen, uten at han noterte seg for mer enn et lavt skuddforsøk fra utenfor 16-meteren mot høyre hjørne.

Januzaj skaffet seg i tillegg et par frispark.

Kampen endte uavgjort og dermed må lagene ut i omkamp for å avgjøre hvem som avanserer videre.

Neste søndag møter Sunderland og Januzaj Stoke i ligaen.

Hartlepool United 0–1 Grimsby Town (Dean Henderson)

deanhenderson (650 x 358)

Det ble en gledelig opptreden for United-spilleren. Henderson måtte tidlig i aksjon for å avverge Padraig Amonds volley i begynnelsen av kampen.

– Leiesoldaten fra Manchester United var sikker og stødig hele ettermiddagen, og håndterte alt som ble skutt mot han komfortabelt, skriver BBC i sin rapport.

Adi Yussufs scoring i førstemogang ble kampens éneste og med det vant bortelaget 1-0.

Grimsby ligger nå på tiendeplass på tabellen, tre poeng fra play-off, og møter Exeter neste lørdag.

Tottenham Hotspur 2–0 Aston Villa

Sam Johnstone

Ventet var det også at det ble tap i debuten, siden det var mot Tottenham på White Hart Lane.

Både Ben Davies og Son Heung-min overlistet Johnstone, og Spurs avanserte til fjerde runde i FA-cupen, mens Villa må konsentrere seg om ligaspill fremover.

Johnstone gjorde en god figur i Villa-målet, og resultatet kunne fort sett styggere ut med en annen burvokter. Birmingham Mail omtalte 23-åringen som banens beste.