Bestått!

Målscorer Danny Welbeck og de øvrige av øyrikets United-representanter mottar stort sett bra kritikker etter onsdagens landskamper.

Riktignok er det Zlatan Ibrahimovic som ikke unaturlig dominerer overskriftene etter onsdagens privatlandskamp i Stockholm. Nærmest på egenhånd banket han England 4-2 etter tre scoringer som må kunne karakteriseres som perler, før han avsluttet med en utenomjordisk variant. Har du ikke sett den før gir vi deg sjansen nederst i denne saken.

Ellers opererer The Independent med en spillerbørs for onsdagens engelske aktører, med karakterer som varierer mellom 4 (keeper Joe Hart) og 8 (Steven Gerrard).

De tre United-spillerne får henholdsvis 6, 7 og 7, og det med følgende begrunnelse.

Tom Cleverly6. Initiativrik og effektiv, men sliter fortsatt med å ta kontrollen. Men han er inne på riktig spor og vil bare bli bedre i landslagstrøyen.

Ashley Young 7: Måten han stakk nedover venstrevingen og la innlegget til Caulkers mål (feil, det var til Welbecks mål;journ.anm.), var en indikasjon på at vi har mer å vente fra den kanten.

Danny Welbeck 7: Scoringen hans etter 35 minutter var et av kampens høydepunkter. Han timet løpet sitt perfekt og plasserte ballen inn i svenskenes mål.

Middelmådig Fletcher

The Scotsman er, sannsynligvis med rette, ikke spesielt imponert over sine landsmenns innsats i 2-1-seieren mot Luxembourg. I likhet med de fleste av hans mørkeblå lagkamerater må Darren Fletcher tåle lunkne kritikker, og må nøye seg med det vi oppfatter som en heller svak 6’er: – Noe under pari fra kapteinen, som ikke ble den inspirasjonskilden de øvrige spillerne så etter i en svak andreomgang, skriver avisen.

Les også: Skade, ydmykelse og debutscoring

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/_6Xh2YFphR8″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>