– Ber klubben utsette operasjon

Antonio Valencia vil nødig gå glipp av Ecuadors VM-kvalifiseringskamper.

Den formsterke lynvingen fikk satt inn en jernplate i ankelen i forbindelse med det alvorlige ankelbruddet han pådro seg i Champions League-kampen mot Rangers foregående sesong, og denne platen skal i utgangspunktet fjernes gjennom en inngripen når årets sesong er omme.

Men, den 26 år gamle ecudadorianeren ønsker nå angivelig å utsette klubbens operasjonsplaner – rett og slett fordi han ikke ønsker å sette egen deltakelse i fare til de kommende VM-kvalifiseringskampene mot Colombia og Argentina, som spilles i juni.

Det er Ecuadors landslagssjef som først skal ha luftet tanken overfor kantspilleren.

– Ja, jeg foreslo det for Antonio tilbake i januar, og da ble vi enige om at vi skulle se hvordan ting utviklet seg videre. Så snakket jeg med Antonio igjen rett før kampen mot Blackburn, og vi passer hele tiden på å ha den fysiske formen hans i bakhodet. Vi håper bare at United ikke har noen motsigelser, sier Reinaldo Rueda til The Telegraph, og legger til:

– Forhåpentlig vil ikke platen i ankelen være til plage for Valencia de neste månedene slik at han kan være med oss til VM-kvalifiseringskampene, avslutter han.

Spørsmålet som reiser seg ved en eventuell utsettelse av operasjonen, er om Valencia da vil bli klar til Manchester Uniteds sesongoppkjøring.

Avisen skriver for øvrig ingenting om klubben kommer til å ta ønsket til følge.