Bekymret Parker

Tidligere QPR-forsvarer og ex-Red Paul Parker, har en ekkel følelse av at United kan få problemer med den trange banen på Loftus Road.

Parker, som kom til United fra nettopp QPR i 1991, tror at spesielt Uniteds kantspillere vil lide under forholdene på lørdagens arena.

– QPR har en fordel av den trange banen, og derfor er det tøft å møte dem der, sier han til ManUtd.com.

Og siden han selv har spilt på Loftus Road mange ganger, både i hjemme- og bortetrøye, vet 48-åringen hva han snakker om. Han er heller ikke i tvil om årsaken til at Premier Leagues bunnlag denne sesongen ikke har sluppet inn mål i hjemmemøtene med Chelsea, Tottenham og Manchester City.

– Jeg skal fortelle hvorfor de slipper inn så få mål – det er fordi de beste klubbene har sine store styrker i kantspillet. Men de fleste vingspillere sliter der. Banen er rett og slett for trang; så enkelt er det, og derfor er det veldig lett å forsvare seg der.

Parker er derfor redd for at United står overfor en ubehagelig ettermiddag i Vest-London.

– Hjertet mitt håper at QPR holder seg. De klarte å slå Chelsea, og jeg tror de også kan klare å få med seg noe på lørdag. Men det vil bli jevnt, spår den gamle England-backen, som vant Ligacupen i sin første sesong med United, Premier League i sin andre, og deretter en «double» med Premier League og FA-cupen i sin tredje.

Her kan du lese Paul Parkers spillerprofil