Bekreftet: Lånt ut

Som vi i omtalte i ryktesaken tidligere i uka har det vært en del interesse for å hente Kirsty Hanson på lån i dette overgangsvinduet, og nå på WSL-overgangsvinduets siste dag ble det bekreftet:

Kirsty Hanson har blitt lånt ut til Aston Villa.

Det bekrefter de to klubbene, etter at Marc Skinner i sin pressekonferanse også bekreftet at låneovergangen kom til å bli bekreftet.

Signeringene av Adriana Leon, Nikita Parris og Lucía García gjør at det ville blitt tøffere konkurranse om en plass i Uniteds førsteellever, og Hanson lånes dermed ut slik at hun skal få mer spilletid.

– Hele grunnen er at vi ønsker at Kirsty skal fortsette progresjonen sin ved å spille hele tiden. Hun kan være en vidunderlig ressurs, men jeg trenger at hun spiller, og jeg ønsker at hun skal få det regelmessig, sa Skinner på torsdagens pressekonferanse.

Hanson har 90 opptredener for Manchester Uniteds førstelag, og hun har scoret 16 mål for klubben. Tre av de målene har kommet mot nettopp Aston Villa.

Hun var en del av United-akademiet i barndommen, men mangelen på et førstelagstilbud gjorde at hun forlot klubben i 2015. Da United startet opp igjen med et kvinnelag i 2018, så returnerte Hanson.

Lykke til i Aston Villa, Kirsty! 

Manchester United Women v Lewes Women - WSL
MED PÅ Å SPILLE UNITED OPP I TOPPDIVISJONEN: Kirsty Hanson, her med Championship-troféet.