Barlow avgjorde

Slo Norwich 1-0 fredag ettermiddag.

Ricky Sbragias mannskap klatret til toppen av tabbelen da de slo Norwich 1-0 på bortebane fredag.

Etter en sjansefattig førsteomgang, scoret Aidan Barlow 1-0-scoringen etter 72 minutter spilt.

Det var Norwich som fikk kampens første sjanse da 27 år gamle Nelson Oliveira avsluttet rett på United-målvakt Matej Kovar etter 17 minutter.

Imidlertid var det Barlow som scoret kampens eneste mål – 18 minutter før slutt. Unggutten trillet ballen i lengste hjørne fra skrått hold og sikret med det Uniteds fjerde ligaseier.

Hjemmelagets Anthony Spyrou fikk sitt andre gule kort og ble sendt av banen fem minutter før slutt.

Verken Angel Gomes eller Tahith Chong var med fredag. Det var heller ikke Max Dunne eller James Garner.

United står nå med fire seire og tre uavgjort på sine syv innledende kamper, ligger i øyeblikket på tabelltopp, to poeng foran Wolverhampton, som møter Middlesborough fredag kveld.

Norwich 0-1 (0-0) United