Dean Henderson – på utlån til Shrewsbury Town.

Holdt nullen i 200 minutter mot PL-motstand

Til slutt sprakk nullen mot David Moyes’ West Ham for Dean Henderson, mens Andreas Pereira ikke hadde en av sine beste dager på jobb.

Dermed endte det med 1-0 til Hammers, som ikke klarte å overliste Shrewsburys innleide United-målvakt forrige helg.

Men med tirsdagens omkamp hjemme på London Stadium benyttet de altså sin nye mulighet til å avansere til 4. runde, med minst mulig margin og med avgjørende scoring først langt ut i 2. ekstraomgang.

Surt for 20 år gamle Dean Henderson, som ellers tok seg greit av det lille som kom fra hjemmelagets angripere. Her var han altså bare åtte minutter fra nok en gang å holde nullen mot Premier League-motstand.

Likevel virket han å være fornøyd med innsatsen:

Til sammen ble det i overkant av 200 minutter der han holdt buret rent mot West Ham før Hammers scoret vinnermålet.

Seier for Valencia

Onsdag kveld spilte Andreas Pereira fra start for Valencia i Copa del Rey-kvartfinalekampen mot Alavés.

Bortelaget tok ledelsen, og vår mann hadde nok ikke en av sine beste dager på jobben, og ble byttet ut før timen var spilt.

Etter at Pereira gikk ut, snudde Valencia kampen, og vinnermålet ble scoret av Rodrigo – spilleren som erstattet United-lånesoldaten.

Valencia har dermed med seg en ledelse inn i returoppgjøret, som spilles i neste midtuke.