Sánchez & co tapte toppkamp foran tomme tribuner – vinner neppe ligaen

DE UTLÅNTE: Her er vår oversikt over hvordan det gikk med de utlånte i helga.

Seks av våre utlånte har vært i aksjon hittil denne helga.

Juventus 2-0 Internazionale

Italiensk fotball er i kaos på grunn av koronaviruset, men søndag kveld ble i det minste toppkampen mellom Juventus og Inter (en kamp som ble flyttet til mai, før den plutselig ble flyttet til denne helga) spilt. Rammen rundt kampen var vel ikke helt som rammen rundt en fotballkamp av dette kaliberet skal være, siden kampen ble spilt foran tomme tribuner.

Alexis Sánchez kom inn i det 77. minutt som Inters siste bytte, og erstattet Romelu Lukaku – som ikke ser ut til å ha hatt noen spesielt god dag. Stillingen var på dette tidspunktet allerede 2-0 til hjemmelaget Juventus etter scoringer av Aaron Ramsey og Paulo Dybala, og Sánchez klarte ikke å utrette stort på slutten.

Ex-red Ashley Young spilte hele kampen for Inter, mens Cristiano Ronaldo gjorde det samme for Juventus (han var nest sist på ballen på Ramsey-målet).

Inter har spilt én kamp mindre enn Juventus og Lazio, men selv med seier i den vil det være seks poeng opp til Juventus, og fem poeng opp til Lazio. Det ser ikke veldig lovende ut for Inters jakt på ligatittelen.

VINNER NEPPE LIGAEN: Alexis Sánchez og Inter.

Sheffield United 1-0 Norwich City

Sheffield United suste opp på sjetteplass etter å ha vunnet knepent 1-0 mot Norwich City hjemme på Bramall Lane.

Dean Henderson gjorde noen utrolige redninger i andreomgangen, blant annet en strålende dobbeltredning, og han ble (med god margin) kåret til banens bestemann.

Sheffield United er nå ett poeng foran United, og to poeng bak Chelsea – og på grunn av en tidligere utsettelse har lagene spilt like mange kamper nå (Chelsea og United kommer altså begge til å ha én kamp mer enn Henderson & co etter søndagens kamper).

Wimbledon 0-0 Bolton Wanderers

Ethan Hamilton spilte hele kampen for Bolton da de for andre kamp på rad spilte 0-0.

Et OK bortepoeng til tross: dette er ikke nok til å hindre at Bolton kommer til å rykke ned. Spørsmålet nå er bare når det skjer.

Hamilton skal ha hatt en viktig blokkering defensivt, og hadde som vanlig også et skuddforsøk:

Crawley Town 3-0 Oldham Athletic

Cameron Borthwick-Jackson spilte godt (og hadde en herlig målgivende pasning) da Oldham smadret Newport 5-0 sist helg, men borte mot Crawley gikk det ikke like bra.

Oldham tapte 3-0.

Borthwick-Jackson virker ikke å ha gjort seg spesielt bemerket her, og måtte ut i det 78. minutt etter å ha fått en smell.

Stalybridge Celtic 0-2 Warrington Town

Alex Fojticek spilte hele kampen for Stalybridge, mens Max Taylor ble byttet ut i det 55. minutt (på stillingen 0-1).

Det endte med et tap, etter at Warrington kontret inn det avgjørende målet like før slutt.

Play-off-håpet er nok over for Stalybridge etter dette.

Stocksbridge Park Steels 2-3 Chasetown

Det ble gjort flere keepertabber i Stocksbridges kamp denne helga, og dessverre var én av dem fra hjemmelagets Jacob Carney.

Han sendte ballen rett til en motspiller, som satte ballen i mål.

Mot slutten av kampen avgjorde Chasetown kampen til sin fordel da et skudd gikk i mål etter å ha skiftet retning.