– Ballen i går mål nesten hver gang den havner hos ham i boksen

Juan Mata om AZ-kampen og Mason Greenwood.

Juan Mata fikk endelig sitt første mål for sesongen mot AZ.

Han snakket med MUTV etter kampen.

– Først av alt må jeg si at den andreomgangen selvsagt var mye bedre enn førsteomgangen. Vi startet ikke godt, og AZ spilte veldig godt i førsteomgangen, må jeg si. Vi fikk ikke rytmen verken med ballen eller i forsvarsarbeidet. I andreomgangen forandret vi litt på hvordan vi stilte opp, og jeg tror det var bedre for oss, og vi scoret fire mål på ikke altfor mange minutter. Det gjorde det selvsagt mye enklere for oss, og vi kunne nyte kampen til slutt.

– Alt i alt var det en god kveld, for vi vant gruppa, og scoret fire mål, så vi er fornøyde.

– Unggutta spilte veldig godt, som vanlig, og andre spillere som vanligvis ikke spiller så mye fikk en del minutter, så jeg synes det var en positiv kveld.

En av de unge spillerne som imponerte, var selvsagt Mason Greenwood, som scoret to, og skaffet straffen Mata scoret på. Spanjolen er, som alle oss andre, imponert.

– Han er en naturlig avslutter. Noen ganger når han spiller spiss, så er han tilsynelatende ikke så involvert i kampen, men når ballen havner hos ham i boksen så blir det mål nesten hver eneste gang. Han har det killerinstinktet, og er en veldig god spiss for alderen.

– Han utvikler seg mye, og spiller profesjonell fotball, og scorer til og med i Europa, så vi er veldig glade på hans vegne, og fornøyde med ham.

Diverse reaksjoner fra andre: