Avbryter ferien?

Gabriel Heinze skal etter sigende avbryte ferien sin for å foreta oppklarende samtaler med Manchester Uniteds ledelse.

Den argentinske forsvareren. som ble kåret til "Årets spiller" av MUSCSB etter sin første sesong i klubben, har vært gjenstand for en rekke overgangsspekulasjoner i sommer. Forståelig nok, siden Patrice Evra tilsynelatende har gjort venstrebackposisjonen til sin. Men forrige uke sjokkerte Heinze ved å true med å gå rettens vei for å få lov til å forlate klubben til fordel for erkerivalen Liverpool.

Ikke siden Phil Chisnalls overgang i 1964 har en United-spiller tatt turen direkte til havnebyen. Og Alex Ferguson nekter å selge til Rafael Benitez. Men Heinze og hans agent tviholder på sitt halmstrå – et brev undertegnet og sendt av United-direktør David Gill.

Til avisen News of the World blir Gill sitert på følgende.

– Jeg skrev til Heinze og hans agent for å gi dem en indikasjon på hva vi ville kreve for en overgang til en utenlandsk klubb, sier Gill.

– Dersom det er interesse fra utlandet, og prisen er riktig, kan jeg godta at han reiser, fastslår han.

Men den 29 år gamle argentineren, som er kontraktfestet til å møte på Carrington hver morgen i ytterligere to år, tolker brevet som en godkjennelse av hans transfersøknad. Og da Liverpools angivelige £6,8 millionersbud tikket inn på Gills faksmaskin, regnet argentineren med å få seg en ny arbeidsgiver. Nå er han blitt usikker, og ønsker oppklarende samtaler med ledelsen.

– Jeg er på ferie nå, men det kan hende jeg reiser tilbake neste uke og sier mer. For tiden er jeg United-spiller. Men jeg sier ikke noe mer, uttaler Heinze.

Real Madrid og Inter blir nevnt som nye mulige arbeidsgivere for den argentinske landslagsmannen.

Kilder: News of the World, www.football365.com.