– Er han et alternativ for Sancho?

Manchester United vant 4-0 «borte» mot Real Sociedad, og det var en fin dag for flere enn bare målscorerne.

I kampens 83. minutt kom Amad Diallo inn for Mason Greenwood, og dermed fikk nysigneringen sin United-debut. 

– Han har nå fått litt av den følelsen. Vi tar det steg for steg her, og forhåpentligvis vil vi se mer av ham, sa Ole Gunnar Solskjær til MUTV etter kampen.

I BT Sports studio ble Paul Scholes og Owen Hargreaves spurt om Diallo kan være et alternativ for Jadon Sancho, som glapp for Manchester United forrige sommer.

– Vel, når du signerer en spiller til den summen ønsker du at de skal bidra, sa Hargreaves.

– De har åpenbart tro på ham, og det er grunnen til at han fikk komme inn i kveld. Martial og Rashford setter standarden, men håpet må være at Diallo kan utgjøre en forskjell.

– Jadon Sancho er allerede etablert, mens Diallo er i startgropen. Forhåpentligvis er han et spesielt talent som vil lykkes i fremtiden.

På pressekonferansen etter kampen ble Solskjær spurt om debutanten kommer til å spille neste torsdag.

– Vi kommer til å ta en avgjørelse på det etter Newcastle-kampen, men han har hatt noen kamper for reservene, og vi kommer til å ta det forsiktig. Det er fortsatt et par spillere som var på benken i dag som kommer til å ønske å starte. Amad nærmer seg, og vi får se hvor mye spilletid han kommer til å få.

DEBUTERTE FOR SOLSKJÆRS LAG: Amad Diallo.

Ivorianeren har spilt to kamper for Uniteds U23-lag, og der har han gjort inntrykk.

Han scoret to mål i debuten mot Liverpool, før han i kamp nummer to mot Blackburn scoret ett mål og leverte tre målgivende pasninger.

Forhåpentligvis kan han være produktiv for førstelaget også, og kanskje blir nå kamp nummer to mot Real Sociedad en god kamp å gi unggutten spilletid i.