ALT om United i Oslo

Neste søndag kommer United til Norge. Supporterklubben er på plass allerede lørdag.

Som alle nå vet kommer Manchester United til Oslo neste søndag for å spille kamp mot Vålerenga.

Supporterklubben er selvsagt på plass, men vi starter allerede lørdag med stor familiedag med fotballaktiviteter, konkurranser og salgstelt med blant annet vår nye drakt.

For de av dere som ikke helt har fått med dere det som skjer så vil vi være på både utenfor Scotsman på Karl Johans Gate og Christian Frederiks Plass (v Oslo S/Thon Opera). Vi er på begge stedene mellom kl 12.00 – 18.00.

På sistnevnte sted vil vi ha fotballaktiviteter for store og små. Her kan du prøve deg på fotballdart og fotballvolleyball. Vi har også en liten «fotballbane». Profesjonelle fotballtrikser Charlotte Lade er hentet fra London for å vise sin triks og samtidig lære bort til de som ønsker å prøve seg.

Denne legenden blir å se i Oslo.

Lykkehjul:

Der alle som vinner får ett lodd og er med trekning av flotte premier, blant annet tur til Manchester, signerte trøyer og gavekort på hotellovernattinger.

Og for alle våre minste fans, eller voksne med en forkjærlighet for maskoter, Fred The Red kommer!

Fra scenen:

Supporterklubben er så heldig og ha Denis Irwin som vår gjest under hele helgen i Oslo. Han vil være tilstede for å møte våre supportere og selvsagt fortelle fra sin karriere. Muligheter for foto og autograf vil det selvsagt også bli.

Sammen med Irwin kommer også Brian McClair. McClair hadde sin storhetstid i United på slutten av 80-tallet og fram til 1998.

NrK P3 sin populære podcast «Heia Fotball» vil ha det de kaller for en «bonussending» sammen med oss. Her har vi fått Ronny Johnsen til å være gjest i studio. Alt «live» fra Christian Frederiks Plass.

Lørdagskvelden vil supporterene selvsagt trekke til Scotsman hvor Unitedfans alltid samles. Kl.20:00 vil vi ha en felles Q&A med Denis Irwin og Brian McClair på Scotsman. Andy Mitten, kjent for oss Skandinaver gjennom godt samarbeide i mange år er programleder for denne Q&A.

Få kjenner United bedre: Andy Mitten.

Senere på kvelden drar vi i gang allsang med kjente Unitedsanger så her er det bare å holde ut!

Søndag og kampdag:

«Build Up» på Scotsman fra kl.12 – musikk og skjermer vil bære preg av at United kommer til Oslo denne dagen for å spille kamp. Fortsatt ikke billett til kampen da er det nok lurt å ikke vente for lenge – Ullevaal er i ferd med å fylle opp. Billetter kjøpes på Ticketmaster.

Utenfor Ullevaal stadion vil vi også være fra kl.14:00 og fram til kampstart med aktiviteter og salgstelt.

Alt av informasjon og program finner dere på vår egen side for helgen.

Vi gleder oss og håper på en fantastisk helg i Oslo.