Allegri: – Spillerne hadde hodet i Manchester

Cristiano Ronaldo viste muskler igjen, men det var ikke nok i Juventus’ generalprøve før Champions League-oppgjøret mot United.

Tirsdag har United sjansen til å slå tilbake etter Chelsea-utligningen når selveste Juventus kommer på besøk til Old Trafford.

Det er ikke bare United som har noe å revansjere denne tirsdagen – det var nemlig ingen andre av lagene fra gruppe H som vant heller.

Juventus 1-1 Genoa

Vi var spente på hva slags lag Juventus ville stille med her, og det ble en svært sterk lagoppstilling – mens kaptein Giorgio Chiellini ble værende på benken hele kampen.

Juventus startet sterkt, og da hjemmelaget tok ledelsen i det 18. minutt, så var det ingen som var overrasket.

Så veldig overrasket var vi heller ikke over at det var Cristiano Ronaldo som scoret målet – han er åpenbart klar til Old Trafford-returen.

Målet var mest av alt en demonstrasjon i kunsten å være på riktig sted til riktig tid, og dermed kunne utnytte forsvarsfeil.

Dessverre for portugiseren, og for Juventus, så var det ikke bare ett lag som gjorde feil bakover her.

Juve klarte ikke å drepe kampen, og da skjedde det som en alltid risikerer i slike situasjoner: Det kom en utligning.

I kaptein Chiellinis fravær var det Leonardo Bonucci og Mehdi Benatia som dannet stopperduo, og Juves forsvar sovnet da Daniel Bessa utlignet for Genoa.

Det var Genoas første bortemål mot Juventus på nesten åtte år.

Juventus’ innbyttere (Douglas Costa, Paulo Dybala og Federico Bernardeschi) slet alle med å sette sitt preg på kampen – i alle fall å sette et positivt preg på kampen. Spesielt Douglas Costa hadde et fryktelig innhopp, og var tydelig rusten etter å ha spilt lite i det siste av disiplinære grunner.

Det endte 1-1, og Juventus har med det gått på sitt første poengtap for sesongen.

Det skal uansett sies at de nok hadde tirsdagen i bakhodet. At hodet ikke var på riktig sted, var også manager Allegri inne på:

Juventus: Wojciech Szczesny – João Cancelo, Leonardo Bonucci, Mehdi Benatia, Alex Sandro – Rodrigo Bentancur, Miralem Pjanic, Blaise Matuidi (Paulo Dybala, 71.) – Juan Cuadrado (Douglas Costa, 59.), Mario Mandzukic (Federico Bernardeschi, 81.), Cristiano Ronaldo.

SOVNET: Alex Sandro og resten av Juventus-forsvaret.

Valencia 1-1 Leganés

Club Deportivo Leganés kom på besøk til Mestalla lørdag ettermiddag, og det endte nok en gang med uavgjort for Valencia.

Faktisk har samtlige fem Valencia-ligahjemmekamper hittil endt uavgjort, en noe snodig statistikk.

Enda snodigere blir den når en tar høyde for at Leganés ifølge Petter Veland hadde tapt sine 12 siste bortekamper (serie pluss cup), og at de hadde tapt samtlige seks kamper mot Valencia tidligere i sin klubbhistorie.

Men dette var altså ikke helgen der gruppe H-lagene imponerte, og det var Leganés som tok ledelsen på Mestalla. Det skjedde etter at bortelaget ble tildelt en straffe etter bruk av VAR.

Valencia utlignet med fem minutter igjen av ordinær tid – målscorer var José Luis Gayà.

Ingen har tapt færre kamper enn Valencia i La Liga denne sesongen, men de har altså fortsatt bare vunnet én kamp: Hele sju av ni ligakamper har endt uavgjort.

FC Zürich 3-3 Young Boys

I likhet med Juventus startet Young Boys sesongen på imponerende vis – Bern-laget vant sine ni første ligakamper.

I runden rett før landslagspausen ble det et hjemmetap mot Luzern, og her fikk de nok en gang litt trøbbel.

Før det var gått ti minutter var stillingen allerede 2-0 til hjemmelaget i vakre Zürich, og en kunne jo begynne å lure på om Uniteds Champions League-motstander var havnet i en blindgate.

Det kom en redusering fra Guillaume Hoarau i det 55. minutt, men nesten umiddelbart etterpå ble det 3-1 etter et straffespark.

Det så ut som en av de dagene, men Hoarau hadde ikke tenkt til å gi seg. Først hadde han en målgivende til Nicolas Ngamaleu, før han i det 69. minutt satte inn 3-3. Det ble også sluttresultatet, og kanskje er Young Boys OK fornøyd med uavgjort etter en slik kamputvikling…?