– Gi ham tid, han er ennå ung

Arjen Robben er sikker på at Memphis Depay fremdeles kan bli en suksess på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Robben, som selv var nær ved å komme til United i 2004, mener fansen og trenerstaben på Old Trafford vil bli belønnet om de er tålmodige med den unge nederlenderen.

– Stor overgang

Memphis har så langt har vært en skuffelse etter overgangen fra PSV sist sommer, men Robben tror vingen vil slå tilbake.

mem
– VIL SLÅ TIL: Arjen Robben er sikker på at Memphis Depay vil bli en suksess i United-trøyen om han bare får tid på seg.

– Talentet er der. Han har alt han trenger for å bli en suksess i England, sier Robben til fotballbladet «Match of the Day».

Robben mener det bare er rett å rimelig å gi 22 år gamle Memphis Depay tid til å finne seg til rette i klubben.

– Han er en veldig talentfull spiller, men du kan nesten ikke få understreket nok hvor stort steget opp til Premier League er, og særlig til en stor klubb som Manchester United, forklarer Robben.

Selv var han nær ved å signere for Manchester United i 2004 og besøkte sågar treningsfeltet på Carrington. I 12.time kuppet imidlertid Chelsea overgangen, akkurat slik det gjorde med John Obi Mikel og Michael Essien.

Vant det meste

Robben hadde imidlertid en stor karriere på Stamford Bridge før han dro videre til Real Madrid og Bayern München. 32-åringen har, praktisk talt, vunnet alt som er å vinne som klubbspiller, inkludert ligamesterskap i fire ulike land.

På samme måte som for Robben, var det storspill for PSV som ble springbrettet for 22-åringen Memphis Depay.

Nå spår den ti år eldre Bayern München-spilleren at Memphis vil følge i fotsporene hans og bli en suksess i England.

– Han er ennå ung. Bare gi ham tid, er rådet fra Robben.  

Powered by Labrador CMS