Oli Winton om FA-cupfinalen

I sitt nyeste innlegg skriver Oli Winton om FA-cupfinalen, billettene til den kampen og mer.

Oli Winton skriver innleoliealex4gg for united.no. Han er komité-medlem i MUST, den uavhengige Manchester United Supporters’ Trust. Han reiser til de fleste hjemme- og bortekamper og har en sivil jobb som politisk konsulent. Han har kjennskap til mye av det som foregår i United, og vil i denne spalten spesielt skrive om supporter/klubb-relasjon og billettspørsmål

Wembey-tur – to ganger

Av: Oli Winton

Da jeg tuslet ned Wembley way lørdag så hørte jeg at Everton-fansen hadde stjålet Liverpools Wembley-sang: «Put hem champagne on ice, we’re going to Wembley twice», som selvsagt refererer til at semifinalene og finalen i FA-cupen nå spilles samme sted.

Fansen liker egentlig ikke at semifinalene også spilles på Wembley, selv om det gir den sangen et bra rim. Har man vært der måneden før så forsvinner noe av den spesielle følelsen man får hvis det kun hadde vært finalen som ble spilt der. Samtidig burde to lag fra nord kunne møttes på en arena nærmere hjembyene i stedet for at titusener av fans måtte reise mer enn 200 miles hver vei på overfylte veier. I år ble det hele enda mer kontroversielt da rettighetshaverne bestemte at Uniteds kamp skulle spilles sent lørdag, slik at det ikke var togforbindelse tilbake til nord-England etterpå.

“Hvor mange av United-supporterne som klaget da Pedro dro til Chelsea ville nå byttet ham mot Martial?”

– Oli Winton