Fin retur for Wilson

DE UTLÅNTE: James Wilson headet ballen via en motspiller og i mål etter fem minutter på banen. Se hvordan det gikk med våre utlånte.

Tre av våre utlånte var plasserte på benken for sine klubber tirsdag kveld, og alle tre kom innpå.

Her kan du lese hvordan det gikk med dem.

Bristol City 0-4 Brighton & Hove Albion

James Wilson var syk i store deler av desember og januar, men spilte gjennom store deler av sykdomsperioden. Da han begynte å se friskere ut igjen ble han skadet, men mot Bristol City var han tilbake på benken.

Der ble han værende til det 70. minutt, da Chris Hughton sendte ham innpå, og det tok ikke mange minutter før unggutten markerte seg. Et frispark fra siden ble headet i mål av Wilson (via en motspiller, som hos noen blir kreditert målet, mens Brighton selv har omtalt det som Wilsons mål), og stillingen var dermed 4-0 til bortelaget. Det ble også sluttresultatet.

Med spisskonkurrenter som presterer var det viktig at Wilson viste frem noe også, men at det skulle gå så fort etter skaden hadde kanskje heller ikke Wilson ventet.

Ipswich Town 0-1 Hull City

Nick Powell hadde en bra debut fra start mot Arsenal, men var sliten på slutten på grunn av manglende kamptrening, og det var ingen overraskelse at han måtte ta plass på benken fra start i denne kampen.

I det 83. minutt kom Powell inn, men siden Hull ledet ble det mest defensivt arbeid for Powell, som tilsynelatende kom inn som midtbanespiller denne gangen. Hull klarte å holde på ledelsen, og topper fortsatt på nivå to. Alle konkurrentene vant også (inkludert Wilsons Brighton), men av topplagene var det Steve Bruces Hull som hadde den tøffeste oppgaven.

nickpowell (650 x 358)
SEIER: Men det ble bare noen minutter på Powell denne gangen.

Bury 0-0 Barnsley

Ashley Fletcher scoret som innbytter sist (se målet her), men fikk ikke starte i dette oppgjøret heller. Kanskje håpet de på et nytt vinnermål fra United-spilleren da han ble byttet inn i det 73. minutt, men det kom ikke.

Litt mer problematisk ble det på slutten da tidligere Liverpool-spiller Adam Hammill ble utvist for Barnsley, så det ble lite å jobbe med for Fletcher.