Se Fletchers vinnermål

De utlånte: Ashley Fletcher ble helt i en runde der få av våre utlånte var i aksjon.

United spiller først mandag, men noen United-spillere er jo også utplassert i diverse låneklubber.

Dean Henderson er hentet hjem, mens James Wilson (skadet), Victor Valdés (skadet) og Tyler Blackett ikke var i kamptroppene til henholdsvis Brighton, Standard Liège og Celtic. Kieran O’Hara ble sittende på benken hele kampen for Morecambe. Men to av våre var i det minste i aksjon.

Nick Powell gjorde en fin debut fra start i Hulls FA-cupkamp borte mot Arsenal. Tigrene klarte overraskende nok 0-0 i Nord-London, og Powell får karakteren 7 av lokalavisa for innsatsen sin. Han skal ha jobbet hardt, vist noen fine touch og hatt ro med ball. Mot slutten skal han ha slitt mer, muligens på grunn av mangelen på kamptrening, og han ble byttet ut i det 78. minutt.

Men det var Ashley Fletcher som var vår bestemann i går likevel, selv om han ikke startet Barnsleys kamp mot Doncaster. Han kom inn etter en time, og med rundt ti minutter igjen scoret han kampens eneste mål. Det målet kan du se i videoen under (se fra 1.53). Barnsley er med dette for fullt med i kampen om play-off.