15 år siden dette Highbury-dramaet

PÅ DENNE DAG I 2003: United tar et stort steg nærmere ligatittelen ved å redde poeng på Highbury.

Vi klarte kanskje ikke å lage spenning i årets tittelkamp, men det klarte vi definitivt i 2002/03 – da vi også endte opp med ligatroféet til slutt.

Arsenal ledet med åtte poeng litt over en måned tidligere, men United hadde hentet inn ledelsen, og hadde i sin forrige ligakamp smadret tredjeplassplasserte Newcastle 6-2 på imponerende vis.

Oppgjøret mellom klubbene på Highbury, på denne dag i 2003, var Arsenals sjanse til å ta tilbake initiativet i jakten på tittelen.

Ruud van Nistelrooy ga United ledelsen etter å løpt gjennom Arsenal-forsvaret på herlig direkte vis etter å ha fått ballen fra Ryan Giggs. Det sørget for en United-ledelse til pause.

Etter pause slo Arsenal tilbake: Thierry Henry både utlignet (Ashley Cole skjøt via Henry) og sendte Arsenal i ledelsen. Det andre målet var en soleklar offside, og verden var blodig urettferdig.

Heldigvis rettet Ryan Giggs opp det da han utlignet omtrent rett etterpå ved å heade inn et Solskjær-innlegg.

Sol Campbell ble for øvrig utvist på slutten av kampen for en albue på Solskjær.

Manchester United: Barthez – Brown, Ferdinand, Silvestre, O’Shea (Neville, 46.) – Solskjær, Butt, Keane, Scholes, Giggs – Van Nistelrooy.