oyedeleennis120322

U18-laget utlignet til 5-5 på overtid mot Liverpool

Det ble en usedvanlig målrik kamp på Liverpools treningsanlegg lørdag ettermiddag, da det ble hele 5-5 mellom U18-lagene til Liverpool og United.

Joe Hugill utlignet på overtid med sitt andre mål. Ethan Ennis ble også tomålsscorer (mot klubben han ble hentet til United fra), og Willy Kambwala scoret også for United.

United lå under både 4-1 og 5-3, men klarte altså å ta poeng fra Liverpool likevel.

ethanennis120322
SCORET TO MÅL MOT GAMLEKLUBBEN: Ethan Ennis.

2-1 etter den første omgangen

United stilte med et helt annet lag enn i FA Youth Cup-kampen i midtuka, ikke uventet, og det var heller ikke uventet at dette skulle bli vanskelig.

Lee Jonas headet Liverpool i ledelsen etter et kvarter, og i det 32. minutt doblet Harvey Blair ledelsen for scouserne.

United hentet Ethan Ennis fra Liverpool, og det var nettopp Ennis som reduserte for United på overtid av førsteomgangen etter å ha blitt spilt gjennom av Logan Pye.

Liverpool v Manchester United: U18 Premier League
HADDE EN MÅLGIVENDE PASNING: Logan Pye.

Målfest i andreomgangen

Andreomgangen ble helt annerledes. Liverpool dominerte den første, mens United var det beste laget i den andre, men United slet også stort med Liverpools kontringer.

Etter en god start på omgangen økte Liverpool til 3-1, og etter hvert 4-1, men i det 71. minutt scoret plutselig United to mål. Først headet Kambwala inn den første reduseringen, og rett fra avspark vant Joe Hugill ballen fra Liverpool-forsvaret og satte kaldt inn Uniteds tredje.

Dessverre økte Liverpool til 5-3 igjen på en kontring, og det så ut til at det var i ferd med å bli tap likevel.

Eller hadde United noe mer på lager?

willykambwala090322
TENTE HÅPET FOR UNITED: Willy Kambwala.

Redusering og utligning

I det 82. minutt scoret Ethan Ennis sitt andre mål etter at innbytter Dan Gore viste herlig kroppsbalanse i forkant av målet, og det stod 5-4.

På overtid fikk Kobbie Mainoo ballen i Liverpool-boksen, og han fant Hugill fremfor mål, og Hugill fremfor mål betyr ofte at ballen havner i nettet, og det gjorde det denne gangen også.

På overtid hadde Sam Mather sjansen til å avgjøre, også det etter glimrende Mainoo-forarbeid, men Mathers skudd gikk utenfor.

Dermed ble det ti mål, likt fordelt på begge lag, og en god dag for Travis Binnions lag.

joeh
UTLIGNET PÅ OVERTID: Joe Hugill (her fra en helt annen kamp).

Liverpool 5–5 (2-1) Manchester United

Liverpool Academy
U18 Premier League

Mål: 1-0 Lee Jonas (15.), 2-0 Harvey Blair (32.), 2-1 Ethan Ennis (45+1.), 3-1 Bobby Clark (53.), 4-1 Oakley Cannonier (64.), 4-2 Willy Kambwala (71.), 4-3 Joe Hugill (71.), 5-3 Clark (78.), 5-4 Ennis (82.), 5-5 Joe Hugill (90+1.).

Manchester United: Eric Hanbury – Habeeb Ogunneye, Willy Kambwala, Rhys Bennett (C), Logan Pye (Sam Murray, 66.) – Kobbie Mainoo, Maxi Oyedele – Manni Norkett (Sam Mather, 73.), Omari Forson (Dan Gore, 66.), Ethan Ennis – Joe Hugill.
Ubenyttede innbyttere: Tom Wooster, Tyler Fredricson.

(Her kommer de aller, aller viktigste oppdateringene fra Uniteds bortekamp mot Liverpool.)

1: Kampen er i gang på Liverpools treningsanlegg.

6: Liverpool ikke uventet best i starten her, men foreløpig har ikke Eric Hanbury hatt noen store problemer med å stoppe Liverpools skuddforsøk.

9: Godt United-spill, og Oyedele spiller fri Ethan Ennis i skuddposisjon, men den tidligere Liverpool-spilleren setter ballen rett på keeper.

15: MÅL. Lee Jonas header inn 1-0 til Liverpool fra et hjørnespark. Habeeb Ogunneye ble knust i den duellen.

17: Glimrende innlegg fra Logan Pye, men Omari Forsons heading reddes av keeper.

32: MÅL. Harvey Blair dobler ledelsen for Liverpool. Skrur ballen flott inn.

45+1: MÅL. Ethan Ennis reduserer mot gamleklubben. Kald avslutning etter å ha blitt spilt gjennom i boksen av Logan Pye.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang.

47: Joe Hugill ligger nede med en skade. Vi får håpe at det ikke er noe som vil sette ham ut av spill en stund igjen.

49: Ser ut til at Hugill kan fortsette.

52: United klart bedre hittil i andreomgangen.

53: MÅL. Så øker Liverpool ledelsen etter en god United-start.

64: MÅL. Oakley Cannonier setter ballen i mål for Liverpool etter et innlegg fra høyresiden.

66: BYTTER: Dan Gore og Sam Murray inn for Omari Forson og Logan Pye.

71: MÅL! Willy Kambwala reduserer igjen. Flott innlegg fra høyre av Sam Murray (for anledningen på høyresiden, og Kambwala header i mål.

71: MÅL! Joe Hugill! Enda et United-mål rett fra avspark! I samme minutt, til og med. Vinner ballen fra motspiller og setter ballen kaldt i mål.

73: BYTTE: Sam Mather inn for Manni Norkett.

78: MÅL. Bobby Clark for Liverpool igjen. Liverpool kontrer seg tilbake i en tomålsledelse.

82: MÅL! Ethan Ennis med sitt andre! Glimrende forarbeid av Dan Gore. Nå er det altså 5-4 til hjemmelaget. Kan vi klare ett til?

86: Liverpool har ballen i nettet, men det er avvinket for offside.

90+1: MÅL!! Joe Hugill utligner til 5-5! Pasning fra Kobbie Mainoo inn til Hugill fremfor mål, og han dunker inn utligningen!

90+4: Mather får sjansen på overtid etter glimrende pasning fra Kobbie Mainoo! Dessverre går skuddet hans utenfor.