- Vi ville betale tilbake de som støtter oss i tykt og tynt

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes ble den store helten da han scoret kampens eneste mål akkurat i det kampuret viste 90 spilte minutter og sørget for at United fortsatte sin fine rekke mot Fulham på Craven Cottage.

Dette er den tredje kampen hvor United-kapteinen scorer vinnermålet i en kamp for United denne sesongen og viser sin viktighet for dette laget. 

Etter sin 200. opptreden i United-drakta og etter å ha blitt kåret til banens beste av rettighetshaver TNT Sports pratet portugiseren like etter dommeren blåste av kampen.

- Situasjonen er ikke den beste og i dag var vi nødt til å levere. Vi fikk med oss tre poeng og det er det som betyr noe.

 Se høydepunktene fra seieren mot Fulham:

Også Scott McTominay pratet med TNT etter kampslutt og ble spurt om det ble reaksjoner blant spillerne rundt banneret som bortefansen viste frem før kampstart.

- Vi så banneret før kampen og det var en del av oss som sa til hverandre, vet du hva, fansen betaler mye penger for å reise rundt å støtte oss hver uke og støtter oss i tykt og tynt uansett hvordan vi gjør det. 

- Vi hadde lyst å betale tilbake så godt vi kunne. Det har ikke gått så bra i det siste, men vi bygger stein på stein. Vi kjemper på og prøver å forbedre oss.

Fernandes fortsatte i en prat med MUTV:

– Vi ville selvsagt heller ha vunnet på en annen måte enn dette. Vi kunne skapt flere sjanser. Vi tok ikke alltid de riktige avgjørelsene, men vi fikk målet og poengene det var viktigst.

– Vi vil spille bedre, men alle forstår at det denne gangen handlet om poengene. Prestasjonen totalt sett var også god nok, og derfor fikk vi poengene, sa United-kapteinen.

Powered by Labrador CMS