Rasmus Højlund og Marcus Rashford feirer danskens første scoring i United-drakt.

- Vi kommer til å gi motstanderne mye trøbbel!

Marcus Rashford og Rasmus Højlund har hatt en brukbar start på sitt samarbeid i Uniteds fremre rekker. Fortsetter det mot Burnley på Turf Moor?

Publisert Sist oppdatert

Rashford var nest sist på ballen da Højlund scoret sitt første mål i United-drakta mot Bayern München i Champions League onsdag og gjorde også forarbeidet da Højlund trodde han hadde scoret i sin debut på Old Trafford mot Brighton i 1-3 tapet der. 

I et intervju med Premier League Productions, her gjengitt av  Viaplay forteller Rashford at han har allerede har fått en god kjemi med Uniteds nye nummer 11.

-  Det er fortsatt tidlig i vårt samarbeid, men forstå meg rett, vi jobber med å forstå hverandre. Vi har fått en god kjemi allerede som kan skape trøbbel for våre motstandere. Vi har snakket mye også utenfor banen, mest sannsynlig uten at resten av apparatet har visst om det.   

- Jeg ser virkelig frem til å spille flere kamper sammen med ham og trene og lære enda bedre hvordan bevegelsesmønsteret hans er for jeg tror at han har mye mål i seg som vil hjelpe laget stort.

Uniteds toppscorer fra forrige sesong forteller også om en danske som kun har ett fokus fra han våkner opp på kampdag.

- Han er en fin fyr, og bare 20 år gammel og er veldig moden for alderen og er samtidig en fyr man kan ha det morsomt sammen med. På kampdag slår han om og da er det kun det å score mål han tenker på.

Se intervju med Rashford under: 

Powered by Labrador CMS