– Vi har hatt kontakt med ham og er tett på hele prosessen

Publisert Sist oppdatert

Den engelske kantspilleren Jadon Sancho har de siste ukene vist glimt av gammel storhet på utlån i gamleklubben Borussia Dortmund. 

I starten av september oppsto det full isfront mellom Sancho og Ten Hag. Manchester United-sjefen vraket 24-åringen til bortekampen mot Arsenal, før han pressekonferansen etter 1-3-tapet kritiserte kantspilleren for måten han hadde prestert på treningsfeltet.

Da fyrte Sancho løs mot Ten Hag i sosiale medier, noe som også ble den foreløpige enden på United-visa for engelskmannen.

På den lukkede delen av torsdagens pressekonferanse, som ble gjennomført dagen etter at Sancho spilte en gnistrende god kamp for Dortmund i Champions League-semifinalen mot PSG, fikk Ten Hag, på samme måte som på den første delen, flere spørsmål om engelskmannens fremtid på Old Trafford.

– Vi er tett på prosessen. Vi har sett mange Dortmund-kamper, og under et av besøkene snakket vi også med ham. Det vil vi fortsette med.

Ten Hag ble så spurt om det er en unnskyldning som skal til for at Sancho kommer tilbake i varmen.

– Det var en konflikt. La oss fullføre sesongen før vi fortsetter å snakke om dette. Vi har våre ting som er i fokus. Det samme har Dortmund. Vi får se hva som skjer i sommer, svarte nederlenderen.

Tyske Sky rapporterte søndag formiddag at Sancho ikke ønsker en retur til Old Trafford, uavhengig om det er Ten Hag som sitter i sjefsstolen eller ikke.

Powered by Labrador CMS