SKY SPORTS:

– Ten Hag på Bayern Münchens liste over kandidater til å ta over i sjefsstolen

Publisert Sist oppdatert

Det er knyttet stor usikkerhet rundt hvem som skal ta over i managerstolen etter Thomas Tuchel i Bayern München.

Den tidligere Chelsea-treneren er ferdig i den tyske storklubben etter denne sesongen, og flere navn har naturlig nok blitt brakt inn i diskusjonen om hvem som blir Tuchels etterfølger.

Sent søndag kveld melder Sky Sports at Erik ten Hag er blant trenerne som er på Bayerns liste over kandidater til å ta over sjefsstolen.

Ikke veldig ulikt det Christian Falk i tyske Bild meldte fredag formiddag.

Ifølge Sky Sports skal Bayern så vidt ha vært i samtaler med Ten Hags agenter for å forhøre seg om nederlenderen kunne vært interessert i ta over på Allianz Arena. Manchester United-sjefen skal likevel være fullt fokusert på jobben på Drømmenes Teater.

Sky Sports melder at det ikke har vært noen formelle samtaler mellom Bayern og Ten Hag selv, men han skal ha blitt gjort oppmerksom på interessen.

Nederlenderen er en presset mann på Old Trafford, og det er stadig usikkert hvorvidt han leder Manchester United inn i den nye sesongen eller ikke. 

Sky Sports hevder imidlertid at inntrykkene fra Ten Hags debutsesong, da Manchester United vant ligacupen, endte på 3.-plass i Premier League og tok seg til finale i FA-cupen, veier tyngre enn årets turbulente sesong der skadetrøbbel har gjort tingenes tilstand vanskelig for Ten Hag.

Ralf Rangnick skal nylig ha blitt tilbudt jobben i Bayern, men den tidligere midlertidig United-sjefen takket nei.

Powered by Labrador CMS