Varierende resultater sett med United-øyne

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 24. september 

Liverpool vant - Uavgjort i Nord-London-derbyet 

Premier Leagues sjette runde nærmer seg ferdigspilt. Og for United sin del så ble det en runde med varierende resultater, dersom vi ser på lagene vi regner med vi kommer til å kjempe mot i løpet av sesongen. Liverpool tok en overbevisende 3-1-seier mot West Ham, mens det endte uavgjort, 2-2, i Nord-London-derbyet. Chelsea fortsetter å trøble og tapte 1-0 mot Aston Villa, etter å ha spilt med en mann mindre den siste halvtimen. 

Sheffield United møter Newcastle søndag 17.30.

Premier League resultatene i den sjette runden:

Crystal Palace 0-0 Fulham
Luton 1-1 Wolves
Manchester City 2-0 Nottingham Forest
Brentford 1-3 Everton
Arsenal 2-2 Spurs
Brighton 3-1 Bournemouth
Chelsea 0-1 Aston Villa
Liverpool 3-1 West Ham

Fredag 22. september 

United forsterker det medisinske teamet

Gary O´Driscoll er sikkert et ukjent navn for det fleste, men han er altså Uniteds nyeste signering. O´Driscoll kommer fra Arsenal og går inn i rollen som leder for idrettsmedisin for Manchester United. Her skal han overvåke all medisinsk aktivitet på tvers av herre-,kvinne- og akademilag. 

Iren sies å være en av de beste på sitt fag og har lang erfaring bak seg. Han har blant annet obsersvert over 600 Premier League-kamper. Han kommer fra Arsenal hvor han har jobbet de siste 14 årene. 

Så er det også verdt å nevne at O´Driscoll er livslang United-supporter. 

Tirsdag 19. september

Biancheri signerte proffkontrakt

Stortalentet Gabriele Biancheri har signert proffkontrakt med Manchester United. Det bekreftet han selv i sosiale medier sent på kvelden på 17-årsdagen sin, mandag 18. september. 

Biancheri har rukket å imponere for U18-laget siden han kom fra Cardiff sist vinter, og han scoret blant annet hat trick på 12 minutter i U18-kampen mot Reading i starten av september. 

Powered by Labrador CMS