U18 Premier League Cup Gr. F, Carrington.

1-0: Wheatley (Munro, 18.), 2-0: Biancheri (57), 3-0: Biancheri (62), 4-0: Biancheri (Musa, 69), 4-1: Kiyan Coke-Miles-Smith (85)

Gule kort: Curley (35), McAllister (41), Devaney (89), Kingdon (90)

United: Tom Myles, Finlay McAllister, Harry Amass (Jacob Devaney, 46), Jack Kingdon, Reece Munro, Ruben Curley (Tyler Fletcher, 63), Shea Lacey, Zach Baumann (Victor Musa, 46), Ethan Wheatley, Gabriele Biancheri, Ashton Missin (Malachi Sharpe, 70)

Uben.innb.: Cameron Byrne-Hughes

Live

SLUTT: Reading fikk kampens siste sjanse, men det var United som dominerte kampen. Det ble fire scoringer, men det kunne blitt minst fire til. De beste sjansene ble skapt før pause, men Uniteds spill etter pause var meget imponerende. En ny solid seier for Uniteds unggutter og hat trick av Gabriele Biancheri

United har full kontroll på dette oppgjøret og viser målteft nok en gang.

85 min: MÅL: Reading reduserer til 4-1, etter rot i Uniteds forsvar. Kiyan Coke-Miles-Smith får avsluttet alene med Tom Myles og gjør ingen feil.

69 min: MÅL: 4-0 og lekestue for Gabriele Biancheri som har scoret hat trick på 12 minutter. Om de to første målene hans var av den enkle sorten så er denne scoringen aldeles nydelig. Waliseren dribler seg forbi alt og alle og avslutter iskaldt fra 6-7 meter. Lekkert!

62: min: MÅL: 3-0 til United og da er denne kampen avgjort. Igjen er det Gabriele Biancheri som er våken på en retur fra keeper og setter baller i mål. Forarbeidet av Ethan Wheatley var nydelig.

57 min: MÅL: 2-0 til United. Gabriele Biancheri er på plass etter en retur fra Readings keeper og plasserer ballen i mål.

52 min: Ballen havner i Reading-nettet, men igjen er det offside for stakkars Jack Kingdon. Det er hans, og Uniteds, andre scoring som annulleres for offside. Like før hadde Lacey en fin skuddmulighet som endte med corner.

46 min: Vi er i gang igjen i solskinnet på Carrington

PAUSE: United leder fortjent, men ledelsen burde vært større enn 1-0. 5-2 hadde vært et mer riktig bilde av en sjanserik 1. omgang på Carrington.

33 min: Wheatley med sin fjerde store sjanse denne kampen, men alene med keeper blir avslutningen resultatløs. Kunne hatt fire mål alene i denne omgangen Wheatley.

28 min: Ny stor sjanse, denne gangen til Reading etter en corner, men Tom Myles i United-buret redder mesterlig.

26 min: Stor sjanse for United. Amass kommer seg fri på venstrekanten nok en gang og legger tilbake til Curley. Skuddet går utenfor.

18 min: MÅL: United tar ledelsen og alle gode ting er tre for Ethan Wheatley. Får ballen på egen banehalvdel og får gå ganske upresset helt til han fyrer løs fra rundt 20 meter. Ballen treffer stolpen og ser først ut til å treffe den andre stolpen, men assistentdommeren er overbevist om at den traff et av hjulene på målet og at ballen var inne. Dommeren dømmer scoring og United leder fortjent.

15 min: Kingdon setter ballen i mål for United etter et frispark fra høyrekanten, men blir avblåst for offside. Like etter får Wheatley en ny stor sjanse, men avslutningen fra kloss hold reddes av keeper.

8 min: Wheatley får en enorm sjanse for United. United-spissen skal bare bredside ballen inn i det åpne målet, men en Reading-forsvarer kaster seg inn og klarerer. Der burde United tatt ledelsen.

5 min: Stor sjanse for gestene Reading, men headingen fra 6-7 meter sniker seg utenfor stolperoten.

1 min:  Kampen er i gang