BRITISKE MEDIER:

United vurderer å beholde Ten Hag - men De Zerbi er også en kandidat

Trenerfremtiden i Manchester United er åpenbart i fokus i britiske medier. Mandag ettermiddag har flere ulike muligheter blitt presentert. 

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har forhørt seg om den tidligere Brighton-sjefen Roberto De Zerbi, meldes det fra noen av de største avisene i England. 

Matt Hughes i Daily Mail skrev mandag at De Zerbi er en overraskelseskandidat til managerjobben i United om klubben bestemmer seg for å sparke Erik ten Hag, og ikke lenge etter fulgte Jamie Jackson i The Guardian opp med mye av den samme informasjonen.

Rundt klokken 15.40 melder imidlertid Samuel Luckhurst i Manchester Evening News at Manchester United vurderer å beholde Ten Hag også neste sesong.

Roberto De Zerbi og Erik ten Hag som holder hverandre i hendene og snakker sammen, 23. april 2023.
De Zerbi og Ten Hag.

Det er godt dokumentert og både opplest og vedtatt at United har vært i kontakt med en rekke kandidater, som nevnte De Zerbi. Men Luckhurst skriver at United-toppene på ingen måte har slått fra seg ideen om å beholde Ten Hag, som lørdag ledet United til FA-cuptriumf. 

Ifølge Daily Mail forhørte United seg med De Zerbi via mellommenn forrige uke, i tillegg til at de har snakket med agenter som representerer Kieran McKenna, Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel og Thomas Frank som en del av planleggingen. De fire sistnevnte har blitt nevnt av flere i det siste (og nevnes også av The Guardian), mens det har vært mer stille rundt De Zerbi.

Ifølge Jackson har De Zerbi imponert Sir Jim Ratcliffe, og italieneren har også blitt vurdert av Chelsea, skriver Hughes. 

De Zerbi forlot Brighton etter denne sesongen. Hans siste kamp var mot United, hvor det som kjent ble tap, etter at han tidligere hadde hatt et godt tak på United.

Powered by Labrador CMS