United-spillerne med brev til fansen: - Vi vet det ikke har vært godt nok

Manchester United-spillerne har, i et åpent brev til fansen, takket for støtten og lover å kjempe for flere dager som lørdagen. 

Publisert Sist oppdatert

Dagen etter at United avsluttet 2023/24-sesongen med å slå Manchester City i FA-cupfinalen har United-spillerne, på klubbens offisielle nettsted,  publisert et brev fra spillerne og Erik ten Hag til fansen.

Brevet skal være signert alle spillerne og den nederlandske treneren. 

I brevet takker de for all støtten de har fått gjennom en sesong de selv erkjenner ikke har vært god nok. Her er brevet i sin helhet, oversatt til norsk: 

«Til hver eneste Manchester United-supporter,

Vi vet alle at denne klubben er spesiell.

Gårsdagens kamp var nok en påminnelse om det. Mens vi kjempet for å vinne FA-cupen, hjalp den utrolige atmosfæren dere skapte inne på Wembley oss over streken. 

Å feire sammen var vakkert. Fans, støtteapparat, spillere, alle samlet som én. De minnene vil leve med oss for alltid. Det var nok en påminnelse på, med deres støtte i ryggen og med United-logoen på brystet, at vi kan oppnå store ting. 

Scott McTominay og Alejandro Garnacho var blant spillerne som brukte god tid på å feire foran United-fansen etter lørdagens FA-cuptriumf.

Dere kan være sikre på at vi føler på enorm stolthet over å representere klubben vår. Den lidenskapen vi deler vil drive oss fremover, tilbake til der denne klubben hører hjemme. 

Vi vet hvor mye denne klubben betyr for så mange mennesker, i Manchester og over hele verden. Støtten dere har gitt oss, også de gangene vi ikke har levd opp til de standardene vi har satt for oss selv, har vært utrolig. 

Vi er klar over hva dere må ofre for å vise oss så mye støtte. Det går ikke ubemerket hen. Vi vet det ikke har vært godt nok totalt sett denne sesongen, og vi har ingen unnskyldninger. Men vi avsluttet den på best tenkelig vis, ved å feire et trofe sammen. 

Vi vil ha flere dager som gårsdagen. Vi gleder oss over fremtiden her. Det er så mye vi må oppnå sammen. Vi vil kjempe for å bringe Manchester United den suksessen denne spesielle klubben fortjener.

Takk for støtten deres, som er uten like.»

Brevet avsluttes med dette bildet, som viser signaturene til United-spillerne og Erik ten Hag.
Powered by Labrador CMS