Mason Mount depper på sin gamle hjemmebane etter at United raknet på tampen.

SLIK VAR KAMPEN:

United styrte mot seier - slapp inn to på overtid og tapte

Manchester United tok torsdag turen til London og Stamford Bridge hvor Chelsea stod på motsatt banehalvdel og tapte til slutt 4-3.

United styrte lenge mot seier etter å ha snudd kampen fra 0-2 til 3-2, men helt i sluttminuttene raknet det totalt og Chelsea scoret to i løpet av tilleggstiden.

For allerede etter 20 minutter lå United under med to etter at Conor Gallagher og Cole Palmer hadde scoret hver sin gang for hjemmelaget.

United var svake og fikk en livslinje da Moises Caicedo spilte en grusom pasning som Alejandro Garnacho plukket opp og satte i mål alene med keeper iskaldt nede i hjørnet.

Kun fem minutter senere var Garnacho på farten igjen. Spilte Dalot opp i en situasjon hvor portugiseren kunne slå et innlegg mot bakre. Der var Bruno Fernandes på plass og headet ballen i mål til 2-2.

En ripe i lakken var at Raphaël Varane måtte gå av med skade i pausen og ble erstattet av Jonny Evans.

Starten av andre omgang var preget av to lag som angrep med høy intensitet, men det var United som skapte de største sjansene.

Så fikk man enda et eksempel på at en ulykke sjelden kommer alene og også innbytter Jonny Evans måtte gi seg med skade noe som gjør at det ser tynt ut på stopperplass fremover.

Like etter viste Antony, som gjorde en god kamp sett bort fra at han laget straffe, sine offensive ferdigheter med en fantastisk utsidepasning som fant Garnacho som på sin side var tøff og satte hodet til like foran en utrustende Chelsea-keeper og headet inn 3-2 og United hadde med det snudd kampen.

United styrte mot seier, men sju minutter på overtid fikk United enda et straffespark i mot noe som gjorde at Cole Palmer igjen fikk gå opp til straffemerket og ekspedere ballen i mål til 3-3 med det man trodde var kampens siste spark.

Det var det imidlertid ikke og Cole Palmer satte ti minutter på overtid inn 4-3 og United taper mot Chelsea for første gang på 12 kamper.