THE TIMES: 

- United planlegger et tredje bud

Everton skal ikke ha brukt mange minuttene på å vende tommelen ned for Uniteds andre bud på midtstopperen. Et tredje forsøk er ventet.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver The Times tirsdag kveld. 

Mandag kveld kom la United inn sitt andre bud på Everton-stopperen, men The Toffees skal ha avvist budet fra United på 45 millioner pund pluss tilleggsklausuler verdt opp mot 5 millioner pund.

Avslaget fra Everton kom ikke uventet.  

Everton skal praktisk talt ha avvist budet så snart de fikk det i hende fordi klubben fremdeles forventer et bud langt høyere enn det United så langt er villige til å betale for Jarrad Branthwaite. 

Men to avslag stopper angivelig ikke United fra å prøve igjen. 

- Evertons andre avslag er ikke ventet å avskrekke United fra å prøve igjen. Old Trafford-klubben er forberedt på å gi Branthwaite en lønn på 160.000 pund i uken, skriver avisen. 

Ifølge The Times skal Erik ten Hag se Branthwaite som den ideelle makker ved siden av Lisandro Martínez 

Mandag kveld kom nyheten om at Manchester United ikke har gitt opp Jarrad Branthwaite og det ble lagt inn et nytt bud på Everton-stopperen.

Det skrev United-journalisten Chris Wheeler i Daily Mail sent mandag kveld. Kort tid etter meldte overgangsspesialisten Fabrizio Romano, BBC-journalist Simon Stone og The Athletics David Ornstein det samme. 

United har lenge vært interessert i Everton-stopperen, som har toppet united.no sin ryktebørs i flere uker nå. 

United fikk det første budet de la inn, på 35 millioner pund, avslått av Everton, men United har ikke gitt opp av den grunn og mandag kveld kom bud nummer to.

Det nye budet skal være på 45 millioner pund pluss ytterligere 5 millioner i klausuler, men det er åpenbart ikke nok for Everton som ikke har hastverk med å selge. 

Everton skal selv vurdere Branthwaite til å være verdt nærmere 70 millioner pund. 

David Ornstein skriver at budet er «langt unna» det Everton vil ha for Branthwaite. The Athletic-journalisten skriver at ledelsen på Goodison Park har Branthwaite i samme kategori som Harry Maguire, Wesley Fofana og Joskvo Gvardiol. Det alle de midtstopperne har til felles er at de har blitt solgt for 75 millioner pund eller mer de siste årene. 

Wheeler skriver videre at forhandlingene United er i om mulige salgsobjekt, som Mason Greenwood som virker å nærme seg en overgang til Marseille, er essensielle i jakten på Branthwaite. 

United trenger penger inn for å kunne hente spillere i sommer, og ifølge Daily Mail er Marseille sitt bud på rundt 27 millioner pund. 

Daily Mail-journalisten skriver videre at United jobber med å selge Casemiro og Jadon Sancho, samt at det er interesse fra andre klubber for Victor Lindelöf, Scott McTominay, Aaron Wan-Bissaka og Facundo Pellistri. 

Donny van de Beek nærmer seg også en overgang til spanske Girona. 

I tillegg er det godt dokumentert at United jobber med å hente inn to spillere: Det meste tyder på at Joshua Zirkzee blir United-spiller i løpet av de neste dagene. Det eneste som gjenstår der er hvordan United skal strukturere overgangssummen. 

United skal også ha kommet langt i forhandlingene om en overgang for Matthijs de Ligt. Bayern-stopperen skal være veldig klar for å gjenforenes med Erik ten Hag, og Bayern München skal være klare for å selge nederlenderen. Ifølge Fabrizio Romano blir United stadig tryggere på å signere De Ligt. 

Samtidig jobber også United med å overbevise Leny Yoro om å velge dem fremfor Real Madrid

United er ifølge rapportene også på utkikk etter en midtbanespiller og en venstreback i sommer. Men det har også blitt skrevet av flere medier, deriblant The Athletic, at United ønsker å hente to nye stoppere så lenge de kan frigjøre midlene til det gjennom spillersalg. 

Powered by Labrador CMS