Romano avviser BILD-ryktene:

- Ingen samtaler pågår med PSG

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag skriver Fabrizio Romano at Matthijs de Ligt har gitt grønt lys til en Manchester United-overgang etter å ha vært i direkte kontakt med sine representanter. 

Personlige betingelser skal ikke være noe problem, og agenten Rafaela Pimenta forhandler kun med United, som skal være De Ligts prioritet. 

Dermed skal det være opp til United og Bayern, som forhandler om avtalens struktur, ifølge Romano. 

Onsdag melder Manchester Evening News at Matthijs de Ligt har blitt "hijacked".  . 

United hevdes å allerede ha gitt et kontraktstilbud til De Ligt, men tyske BILD skriver at PSG også har tatt kontakt nå. MEN melder at PSG har lagt til økonomisk vekt og kan øke tilbudet og dermed etterlate United i et kappløp mot tiden for å få avtalen gjort. 

Etter ryktene om at PSG har meldt seg inn i kampen om spilleren, har Romano kommet med en ny oppdatering.

- Ingen samtaler pågår mellom agenten og PSG da De Ligt prioriterer United, skriver han på X.

Tidligere tirsdag ettermiddag skrev den tyske journalisten Christopher Michel (fussball.news, tidligere bl.a. Sport1) at ting blir mer konkret i forbindelse med en eventuell De Ligt-overgang, og at 24-åringen er villig til å gå litt ned i lønn.

Ifølge Michel skal Bayern opprinnelig ha krevd en totalpakke på godt over 50 millioner euro, men nå skal de ha vist vilje til å la ham dra for en totalpakke på 50 millioner euro (42,4 millioner pund i nåværende kurs), pluss en videresalgsprosent.

Florian Plettenberg følger opp med å skrive at en overgang kan skje raskt etter EM hvis United legger det riktige tilbudet på forhandlingsbordet. De Ligt skal være lysten på en United-overgang.

Ifølge Plettenberg er det fortsatt slik at Bayern ønsker 50 millioner euro i tillegg til bonusutbetalinger. 

Sky Deutschland-journalisten skriver også at det er folk i United-ledelsen som er overrasket over at Bayern vil la De Ligt dra.

Powered by Labrador CMS