FABRIZIO ROMANO:

- Lille har akseptert bud fra United

Manchester United skal ha lagt inn et bud på Leny Yoro og Lille skal ha akseptert. Nå er det opp til midtstopperen. 

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Fabrizio Romano tirsdag. Det har vært en krevende øvelse å holde tunga rett i munnen denne tirsdagen, for det har kommet mange og motstridende rapporter og oppdateringer vedrørende fremtiden til Leny Yoro. 

Som vi skrev i ryktespalten ble det meldt at Lille har akseptert bud fra Manchester United. Kort tid etter hevdet den spanske avisen MARCA at Uniteds henvendelse ikke er ny og at Yoro har informert United om at han helst vil til Real Madrid. 

Så meldte Chris Wheeler at United ikke vil kommentere rapportene om et Yoro-bud og la til at det er en «bred oppfatning av at spilleren vil til Spania».

Men ifølge Fabrizio Romano er budet til United ferskt og Lille skal ha akseptert budet fra United, som skal være på mer enn 50 millioner euro. Samuel Luckhurst i Manchester Evening News bekrefter at United har lagt inn et bud.

Ifølge Romano har Lille bedt Yoro om å akseptere tilbudet fra United, men den unge franskmannen skal selv sitte stille i båten i påvente av at Real Madrid kommer med et bud.

Yoro har vært en gjenganger på united.no sin ryktebørs denne sommeren, men rapportene har knapt endret seg: United vil ha ham og det samme vil Real Madrid. Og det er til sistnevnte Yoro aller helst vil.

På et tidspunkt tidligere i sommer ble det rapportert at Yoro, som har en kontrakt som utløper i 2025, er villig til å vente et helt år for så å gå gratis til Los Blancos. 

Her kan du bli bedre kjent med Leny Yoro. Saken fortsetter under artikkelpluggen.

Romano skriver at Real Madrid forholder seg rolige selv om United har fått budet sitt akseptert. 

- Real er klar over at Yoro foretrekker å slutte seg til dem. En avtale kan bli gjort denne sommeren på deres betingelser, hvis ikke er de fornøyde med å vente til juni 2025 og signere Yoro gratis, skriver Romano. 

Men Manchester United kommer nok nå som de angivelig har fått budet sitt akseptert, gjøre sitt beste for å overbevise Yoro om at det er United han burde spille for. Romano skriver at United ikke kommer til å vente lenge på Yoro ettersom de har andre spillere på blokka. 

Nyheten om Yoro-budet kommer nemlig bare timer etter at United la inn et nytt bud på Jarrad Branthwaite, et bud Everton avslo. 

Samtidig er United i forhandligner med Bayern München om Matthijs de Ligt (selv om ikke alle er like fornøyde med det) og det meste tyder på at Joshua Zirkzee blir United-spiller i løpet av de neste dagene. 

Arbeidet med å styrke stallen virker i hvert fall for alvor å være i gang. 

Powered by Labrador CMS