Finlay McAllister feirer Victor Musas 2-1-mål mot Nottingham Forest sammen med lagkameratene.

U18 vant med 10 mann:

United med snuoperasjon med Jadon Sancho på «tribunen» og Phil Jones på benken

Det ble en kamp av det dramatiske slaget da U18-laget slo Nottingham Forest på hjemmebane.

Med Phil Jones på sidelinjen og Jadon Sancho på tribunen snudde U18-laget kampen og vant til slutt 2-1 og det etter å ha spilt med en spiller mindre i over en omgang. En vanvittig sterk prestasjon av U18-gutta.

Ashton Missin ble utvist like før pause og ikke lenge etter fikk Forest straffe. Den ble satt i mål og United gikk til pause med 1-0 i sekken. I andre omgang reiste United seg. Jack Kingdon fikk æren av å sette inn utlikningen, før Victor Musa scoret på overtid og sikret seieren.

Dermed står United med tre seire på tre forsøk i ligaen.

Under kan du se hvordan kampen utspilte seg.

United 2-1 (0-1) Nottingham Forest

Premier League U18, Carrington

Mål: 0-1 Connor Brown (str. 43), 1-1 Kingdon (McAllister, 59) 2-1 Musa (str. 90+1)

Gule kort: Musa (21), Missin (39), Fitzgerald (55)
Rødt kort: Missin (41)

Manchester United: Tom Myles - Finley McAllister, Jack Kindon, Reece Munro, Godwill Kukonki (Jimmy Thwaites, 82.) - Jacob Devaney Ruben Curley (James Bailey, 64), Malachi Sharpe (Zachary Baumann, 46) - Jayce Fitzgerald (Daniel Armer, 77), Ashton Missin, Victor Musa.

Uben.innb.: Cameron Byrne-Hughes

SLUTT.

90+1: MÅL!! United snur det! Victor Nusa scorer fra straffemerket.

70: United er det beste laget her nå. Selv med en mann mindre.

59: MÅL!! United svarer med en mann mindre. Jack Kingdon er målscorer. Finley McAllister noterer seg for målgivende.

49: Kjempesjanse til United! Curley runder keeper og skyter, men Forest får avverget på streken.

46: United gjør et bytte i pausen - Ut går Malachi Sharpe, inn kommer Zachary Baumann. Sharpe hadde også et gult kort, så Uniteds trenerteam vil nok ikke risikere enda et rødt kort. Det må sies at kortene har satt løst i lommene på dommeren.

46: Andre omgang er underveis. Kanskje Phil Jones har sagt noen velvalgte ord i pausen som kan være med på å snu kampen for United.

45: PAUSE

43: MÅL!! Brown setter den i mål. Myles går riktig vei, men det holder ikke. 1-0 Forest.

43: Straffe!! Forest får straffe.

41: Rødt kort!! Uniteds Ashton Missin får sitt andre gule på under to minutter. Dermed skal United spille 10 mot 11 i over en omgang. Dette kan virkelig snu kampbilde.

37: Så kommer Forest på visitt og på det lille besøket skaper de kampens største sjanse. Brown kommer litt alene med keeper under press, men Myles i United-buret varter opp med en flott benparade.

30: Sharpe prøver seg fra 16-meter. Ny redning og ny corner. Heller ikke den fører til noe.

23: Og i det jeg skriver det, skjer det noe. Ruben Curley prøver seg fra distanse og tvinger Forest-keeperen til å gi til corner. United ser farligst ut.

20: Sharpe har vært Uniteds skarpeste (pun intended), men har enda til gode å skape det helt store. En relativt sjansefattigkamp så langt.

16: United får skapt et lite trykk på Nottingham nå.

15: Sharpe prøver seg på kanten, tvinger fram en corner til United. Det blir ikke helt ufarlig og Nottingham-stopperen stusser nesten ballen i eget mål, men det blir en ny corner til United istedenfor.