Matthijs de Ligt peker, 5. mars 2024, Bayern München-Lazio.

OPPDATERT:

– United har vært i kontakt med agenten, men De Ligt selv ønsker ingen distraksjoner under EM

Publisert Sist oppdatert

Fredag rapporterte David Ornstein at Matthijs de Ligt har blitt et konkret Manchester United-overgangsmål, og lørdag melder Florian Plettenberg – og Fabrizio Romano like etterpå – at Manchester United har vært i kontakt med Matthijs de Ligts representanter. 

De Ligt er ifølge Romano – som også Ornstein indikerte – en av mulighetene som vurderes på midtstopperplass, mens Jarrad Branthwaite også som kjent vurderes.

Plettenberg og Romano skriver at De Ligt er åpen for å bli Manchester United-spiller selv om de ikke kan by på Champions League-fotball. De Ligt spilte Champions League-semifinale i mai. 

I søndagens Daily Briefing utdyper Romano litt, og skriver at De Ligt selv ikke ønsker noen distraksjoner under EM, men at United har vært i kontakt med agenten hans for å finne ut hva situasjonen hans er. Det er ikke avgjort om United skal gjøre et forsøk på å hente ham ennå, men De Ligt er ett av navnene på lista. Summen på 70 millioner pund som Everton krever for Jarrad Branthwaite regnes fortsatt som altfor dyrt.

Fra fredag: – Har nå blitt et konkret overgangsmål

Det vurderes nå seriøst av United å gjøre et forsøk på å signere Matthijs de Ligt fra Bayern München, skriver det som trolig er den mest treffsikre overgangsjournalisten av alle, nemlig David Ornstein (The Athletic). 

Foreløpig skal det skal ikke ha foregått forhandlinger mellom klubbene, men De Ligt har nå blitt et konkret overgangsmål, ifølge Ornstein. 

Et kjøp av 24-åringen ses på som stadig mer gjennomførbart, og kostnaden for å hente De Ligt skal bli sett på som mer realistisk enn prisen for Jarrad Branthwaite. Et eventuelt forsøk på De Ligt vil uansett skje uavhengig av Branthwaite-jakten, presiseres det.

United og Erik ten Hag skal her være på bølgelengde, for han er også interessert i å få sin gamle elev til klubben. De Ligt har vært på Uniteds radar siden tiden i Ajax, lenge før Ten Hag kom til United.

LES OGSÅ: Bundesliga-ekspert om De Ligt: - Det er noen spørsmålstegn der, men han hadde definitivt forsterket United

De Ligt var stort sett i førsteelleveren til Bayern når han var skadefri sist sesong, men han slet dessverre med flere skader i løpet av sesongen.

Erik ten Hag tar gjerne imot De Ligt.
Powered by Labrador CMS